Nejste přihlášen/a.
Pokud zapomenu dobít kredit v termínu na simkartě o2 a termín prošvihnu o dva měsíce, stačí dobít kredit k aktivaci simkarty?
Nikoliv. Pokud prošvihnete roční termín na dobití karty, je tato nenávratně ztracena. Takhle zablokovaná karta se už nabít nedá. O peníze, které na ní případně máte, přijdete bez náhrady.
Mám osobní zkušenost. Problém jsem zjistil, když jsem se pokoušel kartu dobít z bankochmatu. Bylo mi oznámeno, že uvedené číslo neexistuje. Na telefonický dotaz u operátora mi oznámili, že mám smůlu a těch 900,00Kč, co na ní bylo propadlo ve prospěch O2.
Jsem si poměrně jistej, že jsem ji předminule nebo předpředminule nechal dojet až nadoraz, ještě asi dva tejdny jsem nemohl volat a psát, ale jen přijímat, než jsem si ji teda konečně dobil. A funguje.
Jo nějaký čas tam asi ještě je, ale pokud se už stane, že je neaktivní, tak nejde aktivovat zpět, za nějakou dobu to číslo dostane někdo jiný. Mě se to přihodilo :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.