Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dvd kupovat

Od: kathe* odpovědí: 2 změna:

Mám dvd přehrávač LG DVX582H. Kupovat k vypalování a přehrávání na tomto DVD dvd s označebním +RW nebo -RW? Přestože jsem četla před koupí tohoto dvd přehrávače recenze, tentp přístroj špatně načítá a občas nenačte ani filmovou originálku...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

To byl teda docela nerozum si ho koupit co...Ale v dnesni dobe jsou ty dvd vybaveny dobre tak ze prehraji + i - ovsem treba u kamer to problemy dela na nekterych kamerach treba + jdou nahravat tak ze se neukonci a pri dalsim nahravani neni problem znova nahravat ale treba - se i po minute ukonci a uz na to dvd nejde nic nahrat...

mozna driv kdyz jsem jeste vypaloval byvaly + vhodnejsi na filmy ale ted v tom rozdil nevidim hlavne je nesmysl si dneska porizovat dvd protoze era dvd uz davno skoncila ted uz leti multimedialni centra a prenos dat ne na nosicich ale primo na hdd jako velkokapacitnich discich proste hardiscich jednoduse receno...

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Tak v prvé řadě, pokud nenačte ani originál DVD s filmem, tak je zralý na reklamaci. A za druhé, to jaké neoriginální média (a za jakých podmínek) je přístroj schopen přehrát, by mělo být uvedeno v návodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]