Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám otázku, nemůžu se rozhodnout mezi dvouma mobilama.Oba to jsou smartphony, ale tak jsem student a nemužu si dovolit něco drahého (kolem 8 tisíc).Proto se rozhoduju mezi těmato dvouma
U toho live with walkman jsem četl, že je mu slíbená aktualizace androidu na 4...zatímco u té xperie mini sem se to nedočetl.Aplikace a hry (3D) rozjedou oba dva asi stejně.Ten live with walkman má ale větší display no, ale zase o něco horší barvy (nemá ten mobile bravia engine na display).Tak kdybyste mi trochu poradili s výběrem, popřípadě doporučili nějaký jiný.
Podle mě je tu jediná otázka. Chci utratit o tisícovku víc, protože potřebuju videohovory? Pokud je odpověď ne jako u mě, pak se podle mě ten o kousíček větší displej nejeví jako dostatečná motivace neušetřit. Jinak jsou opravdu v podstatě stejný. Jinak na nějaké ty mobilní střílečky to bude mít obojí přece jen malý displej, tam už se možná vyplatí ta verze s klávesnicí.
podle tohoto serveru
prej má ta xperia mini WiFi rychlost 11mbps, ale ten live with walkman má 150mbps...prej je 13x rychlejší na WiFi...myslíte že je to pravda?Jestliže jsou si +/- podobné, nechápu potom tady tento obří rozdíl
No jo, ano, pravda to být může, tedy až na to, že je to v Mbit/s, nikoli mbit/s. Reálně stačí podle mě pro mobil určitě i ta starší wifi, ale jo, je to další plus pro Live with Walkman. Podle mě ale jinak to porovnání místy vázne. Stejná kapacita baterie a tak extrémně větší výdrž?! To se mi nezdá. Ale jako jistě, je to lepší telefon, otázka tu zní, jestli člověk chce za něj dát tu vyšší cenu při tom, jak ho bude využívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.