Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD - obraz vzhůru nohama

Od: jibla64 odpovědí: 5 změna:
Mám snad něco,co nikdo jiný nemá? Mám malý lcd televizor(do auta)zn.Denver dvb.Zapnul jsem ho a mám obraz nohama vzhůru.Je to porucha,nebo problém v nastavení?Prosím o pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud vím, běžně se obraz takto neotáčí. Řekl bych, že zařízení bude v záruce a proto bych neváhal se obrátit přímo na prodejce.
Nebo bych LCD odmontoval, otočil a přimontoval tedy obráceně *haha*
qwertz*

Nebo by také šlo se dívat a stát přitom na hlavě, být prostě vzhůru noíhama :))

Některé LCD umožňují v nastavení převrátit obraz ...

To už snad pak bude jednodušší dát auto na střechu :D
Obraz bude jak má být, dále se výrazně sníží spotřeba paliva a opotřebení pneumatik.

hodnocení

0x
Dobrý den. Některé LCD televize do auta jsou vybaveny přepínačem obrazu podle umístění v autě. Tento přepínač je automatický. Zřejmě zůstal zalehlý při skladování nebo při přepravě, nebo nebylo ve výrobě zamontováno protizávaží které tento přepínač ovládá. Mohla by to vyřešit reklamace nebo trochu zkušenější elektronik-amatér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]