Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat myčka mi ukazuje někajou závadu E 3 zřejmě. Můžete mi poradit, co to znamená, jestli to zvládneme opravit doma, nebo si na to máme zavolat opraváře?Díky Markét123
Než zavoláte servis, zkuste následující: Vyčistěte filtry, zkontrolujte, zda není někde zauzlená přívodní hadice, zkontrolujte zda není zanesené čerpadlo popřípadě odpadní hadice. Jednou nám také myčka z ničeho nic v průběu mytí nahlásila chybu, vyčarpala vodu uprostřed programu a dál nepokračovala. Podle návodu a kódu chyby jsem zjistil, že se jednalo o problém o rychlostí ohřívání vody a to buď špatné topné těleso nebo špatný snímač teploty vody podle návodu. Po vyčistění filtrů jsem zapnul myčku znova a od té doby již opět normálně funguje. Když se třeba zanese filtr strouhankou, nebo něčím jiným, sníží se průtok vody a sníží se i rychlost ohřívání a pak myčka píše chybu. Pokud tyhle rady nepomůžou, zjistěte, o jaku chybu se skutečně jedná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.