Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka MORA

Od: market123 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat myčka mi ukazuje někajou závadu E 3 zřejmě. Můžete mi poradit, co to znamená, jestli to zvládneme opravit doma, nebo si na to máme zavolat opraváře?Díky Markét123

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaknatoja
hodnocení

0x
Dobrý den, co jsem v rychlosti vyčetl a co mi řekla kamarádka, tak to není vubec dobré...kamarádka si volala servisáka. Jinak bych Vás asi odkázal na infolinku Mory 800 105 505.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Problem je v elektronice a nebo cerpadle, ktere nevypousti vodu. Volejte servis, dle zarucniho listu, popripade navodu.

solenza*
hodnocení

0x

Než zavoláte servis, zkuste následující: Vyčistěte filtry, zkontrolujte, zda není někde zauzlená přívodní hadice, zkontrolujte zda není zanesené čerpadlo popřípadě odpadní hadice. Jednou nám také myčka z ničeho nic v průběu mytí nahlásila chybu, vyčarpala vodu uprostřed programu a dál nepokračovala. Podle návodu a kódu chyby jsem zjistil, že se jednalo o problém o rychlostí ohřívání vody a to buď špatné topné těleso nebo špatný snímač teploty vody podle návodu. Po vyčistění filtrů jsem zapnul myčku znova a od té doby již opět normálně funguje. Když se třeba zanese filtr strouhankou, nebo něčím jiným, sníží se průtok vody a sníží se i rychlost ohřívání a pak myčka píše chybu. Pokud tyhle rady nepomůžou, zjistěte, o jaku chybu se skutečně jedná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]