Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka k TV

Od: kocourovec* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné koupit sluchátka ke sledování TV. Můj otec špatně slyší a když se dívá na TV, tak to má moc zesílené a mamce to "leze na nervy". Otec má teď narozeniny, tak jsem si říkala, že by to byl dobrý dárek pro něho (vlastně i pro mamku). Nemám představu, jak by se ty sluchátka používaly, jestli se to nějak zapojí do TV a jak se to zesiluje, zeslabuje, prostě chtěla bych o tom vědět, jestli by to bylo fakt užitečné. Děkuji.*nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli má TV konektor na sluchátka tak se určitě dají připojit.

gara2

to jiste, akorat, ze pak pujde zvuk jen do sluchatek a ostatni divaci to budou mit jaksi bez zvuku *smich*

1jara*

Řešil bych to bezdrátovýma sluchátkama, jsou dražší ale může se táta s nima i pohybovat. Tady je zapojení konektoru SCART, musíte zjistit, jaký je to typ a jestli je vše zapojeno. Pak dát redukci výstupu audio na konektory cinch, kde píchneš vysílač sluchátek. Bezdrátová sluchátka mají regulaci hlasitosti na jedné z mušlí. Podmínky 1.2. a 3. jsou splněny. 4 jsem nepochopil a za 5., když redukci vyrobíš za 100K. Jinak když napojíš sluchátka do konektoru tak se vypne repro, ještě by byla možnost zásahu do televize a vyhnout plíšek ve zdiřce na konektor.

1jara*

Odkaz nefunguje :

doplněno 13.01.12 16:48: ii
lk
Sluchátka k TV
kocourovec*
hodnocení

Takže mamka před tím nadávala, že to "řve" a teď by neslyšela teda vůbec nic. Copak by se jí víc líbilo?:)Ale stejně to koupím, otec to může poslouchat, když mamka se nedívá a nadává v kuchyni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]