Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam Nokii 6300 a odesla mi zastrcka na sluchatka tak se chci zeptat jestli muzu pouzit tenhle adapter shop.hudla.cz/... sluchatka mam 3,5mm jack puvodne jsem mel adapter 2,5mm na 3,5mm jack bude to fungovat?telefon mini usb ma
predem diky za rady
Myslím si, že to nebude fungovat. Výstup hudby z telefonu nejde do Miny USB ale do toho 2.5 jack. Tudíž tato rekukce je k ničemu... Tedy k ničemu co se týče přehrávání hudby ve vašem telefonu...
doplněno 12.01.12 21:45:Ty jo, jsem borec...miny)
a nesel by tedy ten konektor 2.5mm nejak opravit nebo vymenit?za ta leta se tam narovnal jeden kontakt a hraje jen jedno sluchatko nekdy sluchatka nehraji vubec poprve se mi povedlo kontakty narovnat jehlou ale ted uz to nejde
Tak opravit jde všechno, ten konektor vyměnit nebo opravit by nemusel být problém, ovšem jestli to zvládnete sám, to nevím
Ale tady je ze to je funkcni se vsemi telefony shop.hudla.cz/... opravit konektor,ten tam je priletovanej?mikro pajku nemam tak mam asi smulu co?
To tam sice píšou, ale bude to fungovat jen na telefonech, které mají výstup hudby na mini usb. U vás tohle fungovat nebude. Ať mě tedy někdo opraví jestli nemám pravdu, ale myslím, že mám... Jinak ano, konektor je tam přiletovaný
No ale v korekci z toho 2.5 na 3.5? To je možný... Ale na tom mini by to opravdu nešlo. Hlavně že je to vyřešené...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.