Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini USB to 3.5mm adapter

Od: martinxx1 odpovědí: 8 změna:

Dobry den mam Nokii 6300 a odesla mi zastrcka na sluchatka tak se chci zeptat jestli muzu pouzit tenhle adapter shop.hudla.cz/... sluchatka mam 3,5mm jack puvodne jsem mel adapter 2,5mm na 3,5mm jack bude to fungovat?telefon mini usb ma

predem diky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Myslím si, že to nebude fungovat. Výstup hudby z telefonu nejde do Miny USB ale do toho 2.5 jack. Tudíž tato rekukce je k ničemu... Tedy k ničemu co se týče přehrávání hudby ve vašem telefonu...

doplněno 12.01.12 21:45:

Ty jo, jsem borec...miny:))

martinxx1
hodnocení

a nesel by tedy ten konektor 2.5mm nejak opravit nebo vymenit?za ta leta se tam narovnal jeden kontakt a hraje jen jedno sluchatko nekdy sluchatka nehraji vubec poprve se mi povedlo kontakty narovnat jehlou ale ted uz to nejde*nevi*

jarahosek*

Tak opravit jde všechno, ten konektor vyměnit nebo opravit by nemusel být problém, ovšem jestli to zvládnete sám, to nevím:)

martinxx1
hodnocení

Ale tady je ze to je funkcni se vsemi telefony shop.hudla.cz/... opravit konektor,ten tam je priletovanej?mikro pajku nemam tak mam asi smulu co?

jarahosek*

To tam sice píšou, ale bude to fungovat jen na telefonech, které mají výstup hudby na mini usb. U vás tohle fungovat nebude. Ať mě tedy někdo opraví jestli nemám pravdu, ale myslím, že mám... Jinak ano, konektor je tam přiletovaný:)

martinxx1
hodnocení

tak uz jsem to opravil,problem byl v redukci ne v konektoru;)

jarahosek*

No ale v korekci z toho 2.5 na 3.5? To je možný... Ale na tom mini by to opravdu nešlo. Hlavně že je to vyřešené...

martinxx1
hodnocení

kdyz jsem redukci rozebral a 2,5mm konektor od sluchatek jsem podrzel na kontaktech redukce tak to hralo v pohode tak si koupim novou redukci jinak diky za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]