Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fuzzy logic

Od: eva1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

plánuji koupi myčky, váhám jen mezi dvěma. Jedna má funci fuzzy logic, druhá ne. Je tato funkce skutečně dobrá a dá se vypnout?

Předem děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Já se přiznám, že u myčky jsem to ještě neslyšel. U pračky to je dobrá věc ale u myčky? Jako jestli to třeba při intenzivním programu spotřebuje více vody než u Eco je dobré. A pokud opravdu má tuto funkci myčka, určitě jděte do ní.

hodnocení

0x
Nejlepsi by bylo napsat konkretni typ pracek..Jestli chcete, vymyslim Vam i lepe znejici reklamni hesla nez Fuzzy logic.Rozhodujici snad u mycky je jestli nadobi umyje nebo ne.
doplněno 12.01.12 19:52: konkretni typ mycek...ne pracek samozrejme..
eva1
hodnocení

Jedná se o myčku, ne pračku, zde jsou dva odkazy:

elektroworld.tv/...

abcelektro.cz/...

Jedná se o tyto dvě myčky. Nikdy jsem žádnou neměla a v té nabídce se těžko orientuji, je nás hodně, takže určitě velkou, ale čím méně bude složitější, tím méně u ní čekám závad..

eva1
hodnocení

Óóójéé, už mi jde z těch myček hlava kolem, teď koukám, že tuto funkci mají obě*ee*, já už ani nevidím... Tak jen jestli mohu poprosit o radu, do které jít...

Děkuju!

jarahosek*

Obě značky jsou špičkou ve svém oboru. U těchto dvou je úplně lhostejné, pro kterou se rozhodnete. Obě budou sloužit hodnbě dlouho a spolehlivě. V těchto dvou se řiďte jen spotřebou vody a el. energie. Jinak je to jedno...

eva1
hodnocení

Děkuji Vám za odpovědi, už jedem pro AEG:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]