Nejste přihlášen/a.
Na novém telefonu mi nefunguje wifi (najdou se dostupné sítě, ale připojit to nejde) a na internet od operátora povolený se taky nemůžu dostat, většina mi řekla, že je to v nastavení, máte někdo nějaký nápad, prosím? jak to teda nastavit?
Co se týče internetu od operátora, nejjednoduší bude přes konfigurační SMS. Vy jí pošlete a přijde vám nastavení. Popřípadě na stránkách operátora najít nastavení telefonu. Co se týče WiFi, těžko radit. Předpokládám, že se chcete připojit do sítí, od kterých znáte heslo Bez toho to samozřejmě nejde
Já právě s operátorem komunikovala a všechno jsme nastavili, jen to hlásí chybu připojení. Jistě, že vím, že potřebuji heslo a to znám a zase stejný problém, chyba připojení. Byla jsem s tím dneska v servisu, byla tam hrozně nepříjemná paní a řekla mi, že si mám přeinstalovat software, tak bych se chtěla dozvědět co s tím
A ještě tak, je mi jedno, jesli mi pojede net od operátora nebo ne, spíš bych teda chtěla nějak zprovoznit tu wifi.
Jestli Vám paní poradila, že si máte přehrát SW, tak to udělejte, to není těžké. Otázka je, jestli si tím k něčemu pomůžete. Problém bude v tom, že v tom obchodě měla být paní odbornice a wifinu zprovoznit. Takhle na dálku se těžko hledá chyba Omlouvám se...
Aspoň vidíte, jak to v těch obchodech chodí, odborníci za hrob, ještě je obtěžujete, že něco potřebujete. A řeknete mi, jak to s tím softwarem mám udělat? Neomlouvejte se, jsem ráda, že jste se ozval.
To je jednoduché a rozhodně se nebojte o záruku. Sama Nokia důrazně doporučuje přehrávat SW pravidelně. Na nokia.cz si najdete a stáhnete aplikaci pro aktualizaci SW. Zároveň, pokud nemáte, si stáhněte rovnou aplikaci Nokia Ovi Suite, budete potřebovat na zálohu kontaktů do PC. Obojí naistalujte do PC a v Ovi Suite zazálohujete kontakty. Pokud jich máte málo tak je stačí šoupnout na SIM kartu a tento krok můžete vynechat(s tou zálohou) Na SIM se Vám jich vejde 250 Poté už jen spustíte aplikaci Aktualizace. Ono vás to povede krok po kroku, dokonce se vás to zeptá i na tu zálohu, jestli ji máte hotovou
Celé to trvá nejvýš 20 minut a telefon bude úplně prázdnej. To co máte na paměťovce a SIM ale nezmizí...
Aplikaci Nokia Software Updater nelze spustit, když je spuštěna sada Nokia Suite. Ukončete program Nokia Suite a opakujte akci (Nokia Suite nemám ani zaplou , já už asi opravdu nevím).
Jukněte, jestli tu Suite nemáte někde na liště spuštěnou. Krom té zálohy ji zatím de facto nepotřebujete.
Tak se to rozjelo, ale... instalace se nezdařila, protože aktualizace závisí na jiné aktualizaci, jejíž instalace se nezdařila, co teď?
Instalace čeho? Nechcete raději zavolat? Takhle to budeme řešit hodně dlouho. Hodím Vám do vnitřní pošty telefon na mě Jestli chcete
No to si můžeme psát i tady, nebo tou vnitřní poštou. Ale bude to na dlouho. Tak do vnitřní pošty napište co se teď snažíte instalovat Ušetříme si tak de facto prázdné odpovědi zde...
Proč to řešíte topu vnitřní poštou a né zde veřejně? Pokud se nejedná o něco osobního nebo něco co nechcete zveřejňovat tak proč ohledně toho nepíšete zde aby si to mohl každý koho to zajímá přečíst. Možná, že by to mohlo pomoct i někomu jinému kdo může mít podobné problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.