Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N8 - internet a wifi

Od: verca20* odpovědí: 17 změna:

Na novém telefonu mi nefunguje wifi (najdou se dostupné sítě, ale připojit to nejde) a na internet od operátora povolený se taky nemůžu dostat, většina mi řekla, že je to v nastavení, máte někdo nějaký nápad, prosím? jak to teda nastavit?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

0x

Co se týče internetu od operátora, nejjednoduší bude přes konfigurační SMS. Vy jí pošlete a přijde vám nastavení. Popřípadě na stránkách operátora najít nastavení telefonu. Co se týče WiFi, těžko radit. Předpokládám, že se chcete připojit do sítí, od kterých znáte heslo:) Bez toho to samozřejmě nejde:-D

verca20*
hodnocení

Já právě s operátorem komunikovala a všechno jsme nastavili, jen to hlásí chybu připojení. Jistě, že vím, že potřebuji heslo a to znám a zase stejný problém, chyba připojení. :) Byla jsem s tím dneska v servisu, byla tam hrozně nepříjemná paní a řekla mi, že si mám přeinstalovat software, tak bych se chtěla dozvědět co s tím :)

verca20*
hodnocení

A ještě tak, je mi jedno, jesli mi pojede net od operátora nebo ne, spíš bych teda chtěla nějak zprovoznit tu wifi. :)

jarahosek*

Jestli Vám paní poradila, že si máte přehrát SW, tak to udělejte, to není těžké. Otázka je, jestli si tím k něčemu pomůžete. Problém bude v tom, že v tom obchodě měla být paní odbornice a wifinu zprovoznit. Takhle na dálku se těžko hledá chyba:) Omlouvám se...

verca20*
hodnocení

Aspoň vidíte, jak to v těch obchodech chodí, odborníci za hrob, ještě je obtěžujete, že něco potřebujete. A řeknete mi, jak to s tím softwarem mám udělat? Neomlouvejte se, jsem ráda, že jste se ozval. :)

jarahosek*

To je jednoduché a rozhodně se nebojte o záruku. Sama Nokia důrazně doporučuje přehrávat SW pravidelně. Na nokia.cz si najdete a stáhnete aplikaci pro aktualizaci SW. Zároveň, pokud nemáte, si stáhněte rovnou aplikaci Nokia Ovi Suite, budete potřebovat na zálohu kontaktů do PC. Obojí naistalujte do PC a v Ovi Suite zazálohujete kontakty. Pokud jich máte málo tak je stačí šoupnout na SIM kartu a tento krok můžete vynechat(s tou zálohou) Na SIM se Vám jich vejde 250:) Poté už jen spustíte aplikaci Aktualizace. Ono vás to povede krok po kroku, dokonce se vás to zeptá i na tu zálohu, jestli ji máte hotovou:) Celé to trvá nejvýš 20 minut a telefon bude úplně prázdnej. To co máte na paměťovce a SIM ale nezmizí...

verca20*
hodnocení

Aplikaci Nokia Software Updater nelze spustit, když je spuštěna sada Nokia Suite. Ukončete program Nokia Suite a opakujte akci (Nokia Suite nemám ani zaplou :-D, já už asi opravdu nevím).

jarahosek*

Jukněte, jestli tu Suite nemáte někde na liště spuštěnou. Krom té zálohy ji zatím de facto nepotřebujete.

verca20*
hodnocení

Tak se to rozjelo, ale... instalace se nezdařila, protože aktualizace závisí na jiné aktualizaci, jejíž instalace se nezdařila, co teď? *nevi*

jarahosek*

Instalace čeho? Nechcete raději zavolat? Takhle to budeme řešit hodně dlouho. Hodím Vám do vnitřní pošty telefon na mě:) Jestli chcete

verca20*
hodnocení

Nechcete mi napsat icq nebo skype? :) Když už teda

jarahosek*

No to si můžeme psát i tady, nebo tou vnitřní poštou. Ale bude to na dlouho. Tak do vnitřní pošty napište co se teď snažíte instalovat:) Ušetříme si tak de facto prázdné odpovědi zde...

verca20*
hodnocení

Došlo Vám to v té vnitřní poště? :)

jarahosek*
12.01.12 21:33

Ano:)

vlazy*
hodnocení

0x

Proč to řešíte topu vnitřní poštou a né zde veřejně? Pokud se nejedná o něco osobního nebo něco co nechcete zveřejňovat tak proč ohledně toho nepíšete zde aby si to mohl každý koho to zajímá přečíst. Možná, že by to mohlo pomoct i někomu jinému kdo může mít podobné problémy.

jarahosek*

No, my si právě chceme mimo jiné domluvit rande s následným víte čím a neradi bychom to tu řešili přede všema aby se nám nesmáli:)

stirecek*

No a hlavně potom nezapomeň nastavit ten telefon*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]