Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc Zdroj jak zapnout?

Od: sojer* odpovědí: 7 změna:

Čau, předem bych chtěl říct aby to zde nekomentovaly nepříznivci

Problém:

Mam doma PC zdroj

Euro Case Model: ATX-350W PFC

Ale když ho zapojím do zásuvky nevím jak ho zapnout ze zadu je tlačítko

To nereaguje řekl bych že je to něco jako bezpečnostní pojistka nebo tak něco

Jde ten zdroj nějak zapojil aby nemusel být c PC?

Našel jsme i tento odkaz který mi ukáže co jaký drátek znamená

hw.cz/...

Chtěl bych si ho dát na autozesilovač

Hodně jsem o tom četl a dozvěděl že je to nejlevnější a kvalitní

Chci se zeptat je tu možnost že když to zapojím že by mohl vyhořet?

Nechci to bůh vý jak zesilovat ale jen trošku a chci to na Woofer

130.com.ua/...

A myslel jmse si že by to bylo lepší naž itrácet Tísíce za zesilovače na 220V

To by bylo asi všechno pokuď buete chtít Foto není problém

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

2x

Nemusel by to byt problem ty kable co vedou do desky spousteji zdroj ale chtelo by to nejaky mensi znalosti pak by to nemusel byt problem nebo si sehnat schema zdroje pak by to taky slo ja uz o tom taky premyslel ale nedostal sem se k tomu...

sojer*
hodnocení

Tak nějaké znalosti mam a myslím si jak sem posílal odkaz na to scháma že by o mělo být stejně u všech ATX

Přece jenom doma mam 2 AutoZesilovače

A chci to už nějak udělat ptal sem se hodně kdyby třeba šlo oddělat nějaký ty 2 drátky a dát na ně vypínač

doplněno 12.01.12 16:47:

Zde je přesné jmeno Zdroje Eurocase 350W 847330001069

mkat*
hodnocení

2x

Ved to maš napisane v tom tvojom odkaze.Musiš zatažit +5V vetvu a potom už pobeži aj 12 V vetva.Skus zapojit nejaku 6V/15 až 35W žiarovku na +5V vetvu.Tak sa mi zda že to bude červeny drot a druha strana na čierny,čiže minus.Malo by to fungovať.

rew
hodnocení

0x

Pokud potřebujeme zapnout ATX zdroj bez připojení k počítači (např. za účelem ověření funkce zdroje), stačí propojit zelený a černý vodič podle obrázku. Zdroj by neměl běžet naprázdno, proto je vhodné ho zatížit např. připojením pevného disku..

viz.

pc-help.cz/...

sojer*
hodnocení

A když ho takto zapojím pojede normálně jako bych ho nastartoval v PC?

Vým že funguje nemusím ho zkoušet

rew

jo pojede normalne, musis proste jen spojit ty dva dratky. To slovo "Vým" mě vyděsilo. :)

sojer*
hodnocení

Cože :D :D :D

Ale i tak moc děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]