Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI kabel

Od: flyers odpovědí: 6 změna:

Zdravim chci si koupit HDMI kabel ktery bude spojovat xbox 360 s tv. Na netu jsem nasel HDMI 1.3 a 1.4. Je jedno ktery koupim? oba dva tam budou sedet do xboxu a do tv? diky za odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

HDMI ve verzi 1.4 přináší další nové možnosti v přenosu. Xbox 360 má HDMI ve verzi 1.3, takže k propojení postačí i tento kabel.

flyers
hodnocení

Takze to to pujde propojit v obou verzich? (1.3 i 1.4)?

Ano, půjde. Navíc ten Xbox má snad jen 1.2 verzi; psal jsem že 1.3. Poslední specifikace HDMI je 1.4a která zahrnuje převážně podporu 3D. Rozdíly v parametreech u starších verzí jsou tu:

hdtv-satelitni-komplety.w/...

flyers
hodnocení

Pro hezci obraz a zvuk by ste mi doporucil jakou verzi? Nebo je to zhruba stejne?

Z hlediska využití do budoucna si vemte kabel s vyšší verzí. Jinak je to celkem jedno.

stirecek*

Je úplně jedno jaký použiješ. HDMI 1,4 má navíc kabel pro obousměrnou komunikaci třeba pro propojení s pc a intrnetem, pak se nemusí dávat ethernetový kabel, protože pouští data tam i zpět. Pak má kanál pro zpětný přenos zvuku, třeba z HDTV do A/V receiveru, pak není nutná optika. Rozhraní musí podporovat i propojené přístroje, pro x-box je tedy zbytečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]