Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N8 vs stahování

Od: vladkaq odpovědí: 3 změna:

Dobrý den přes co mohu stahovát obrazky,hudbu atd. do nokie N8? děkuji bracha mmi řekl že musim mit iny modem na stahovaní je to pravda?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarahosek*
hodnocení

2x

Jde o to jak to myslíte? Pokud chcete stahovat přímo z internetu co je v mobilu, jde to samozřejmě také. Ale doporučuji předplatit nějaký datový balíček. Nebo můžete stahovat přes počítač, tak to dělám třeba já. Stáhnu si, co potřebuju do compu a pak přes kabel stáhnu do telefonu. Pokud si napojíš telefon k PC(paměťová karta se ti objeví jako další vyměnitelný disk, na který pak budeš rovnou ukládat) můžeš stahovat rovnou do telefonu ale mě štve, že mi ten telefon někde visí:) A třetí možnost je vložit samotnou paměťovku do PC a stahovat na tu. Stahovat můžeš cokoli, obrázky, hudbu, videa...

doplněno 11.01.12 16:53:

Pokud nepoužíváš paměťovku vzhledem k velikosti vnitřní paměti, můžeš ukládat na vnitřní paměť... Ale nejsem si jist, jestli to půjde tak jednoduše, nebo bude třeba přes Nokia PC Suite. Nejjednoduší je to na paměťovku:)

vladkaq
hodnocení

Mohu stahovát obrazky hudbu tapetý z netu do mobilu přes usb kabel? dik

jarahosek*

Jestli to dobře chápu tak jasně že ano... Připojíš telefon kabelem, paměťovka se ti zobrazí jako vyměnitelný disk a vždy, když si najdeš něco na netu, dáš stáhnout, otevře se ti okno, kam to chceš uložit, tak si vybereš ten vyměnitelný disk(tj. ta paměťovka v mobilu) a stáhneš to rovnou tam...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]