Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přes co mohu stahovát obrazky,hudbu atd. do nokie N8? děkuji bracha mmi řekl že musim mit iny modem na stahovaní je to pravda?
Jde o to jak to myslíte? Pokud chcete stahovat přímo z internetu co je v mobilu, jde to samozřejmě také. Ale doporučuji předplatit nějaký datový balíček. Nebo můžete stahovat přes počítač, tak to dělám třeba já. Stáhnu si, co potřebuju do compu a pak přes kabel stáhnu do telefonu. Pokud si napojíš telefon k PC(paměťová karta se ti objeví jako další vyměnitelný disk, na který pak budeš rovnou ukládat) můžeš stahovat rovnou do telefonu ale mě štve, že mi ten telefon někde visí A třetí možnost je vložit samotnou paměťovku do PC a stahovat na tu. Stahovat můžeš cokoli, obrázky, hudbu, videa...
Pokud nepoužíváš paměťovku vzhledem k velikosti vnitřní paměti, můžeš ukládat na vnitřní paměť... Ale nejsem si jist, jestli to půjde tak jednoduše, nebo bude třeba přes Nokia PC Suite. Nejjednoduší je to na paměťovku
Jestli to dobře chápu tak jasně že ano... Připojíš telefon kabelem, paměťovka se ti zobrazí jako vyměnitelný disk a vždy, když si najdeš něco na netu, dáš stáhnout, otevře se ti okno, kam to chceš uložit, tak si vybereš ten vyměnitelný disk(tj. ta paměťovka v mobilu) a stáhneš to rovnou tam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.