Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PIR Cidlo

Od: plaky* odpovědí: 9 změna:

caute...potreboval by som najst na nete PIR pohybovy snimac,ktory sa napaja 12V DC a aby som mal v pripade poplachu na vystupe tiez 12V...nemozem nic take najst...jeden pojde dnu a dalsie von

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

2x
plaky*

bmbx -takze ci budem spinat 12V,30V,60V..je to jedno...ci je tam nejaka regulacia?tato vec mi neni este jasna...postavil som si domacu centralu na zapezpecenie domu a potrebujem to na 12V relatka...

Lui-dobra praca...tie vyzeraju dobre *palec*

bezpečnostní ústředny bývají na 12V (kvůli zálohování napájení) a od toho se odvíjejí i napětí napájení čidel a jejich spínací napětí. To, že má uvedeno max. 60V je proto, že prostě dokáže sepnout max. 60V

lui*

Třeba jednou přijdeš na to, že i tu ústřednu umí Jablotron lépe než ty. hi. Zase to není ale taková zábava. Mimochodem, Jablotron Slovakia má sídlo v Žilině, dá se tam koupit jablotronní sortiment, a možná levněji, než to má na str. český Jablotron. To jen že píšeš slovensky. Nevím kde žiješ.

plaky*

vecsinou takychto veci kupujem cez net...ano som zo Slovenska...centralnu cast origo kupovat nemienim,to by bolo drahe...ja to mam z vlastnych zasob..da sa povedat cele...a ako sa hovori,najlepsi alarm je domaci a vlastny...nie je to predsa len seriova vyroba a robi to,co ja vsetko chcem...dik za info..to mi staci... *palec*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jenom jsem tak nakoukl a našel

alarmvideo.cz/...

Podle mě na výstupu tato čidla spínají to, co jim tam přivedeš. Prostě sepnou a je jim jedno, jestli 12V nebo něco jiného.

buss
hodnocení

0x

Já jsem rozebral na 220 V a ejhle, napájení na 12 V.

plaky*

ladinpraha-nevidim tam nikde vystupny kontakt...

buss-to ma nenapadlo-doma nejake mam,pozrem to...

otazka:ako mam chapat napriklad,ked je dane u detektoru,ze max.zatazitelnost vystupu je 60V?

že čidlo je schopné spínat max. 60V

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]