Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasitá reklama v TV

Od: bobo® odpovědí: 11 změna:

Představte si,že koukáte v klidu na film v televizi ( zapojenou přez satelit) a při zpuštění reklamy televize na vás začne tu reklamu řvát poté když reklama zkončí a film pokračuje,tak je zvuk zase v pořádku! Čím,čím,čím to je - nedá mi to pokoje! Jde to nějak odstranit , je to krajně nepříjemné!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

4x

To nejde odstranit.Mají to tak nastavené.Četl jsem,že skupina senátorů to chce změnit...Sám jsem zvědav...:)

letitbe*
hodnocení

3x
Je to tak schvalne udělane aby se vam nabizeny produkt vryl jeste vic do pameti...
hodnocení

Děkuji,myslel jsem si,že v tom bude nějaká lotrovina! ( Beru normální reklamu , alespoň si můžu odskočit a o nic nepřijdu! Štve mě ale reklama na nějakou akci ,terá běží ještě několik dní po zkončení akce ) *bzum*

hodnocení

2x

stophlasitereklame.cz/...

doplněno 10.01.12 12:01:

PŘIPOJTE SE PROSÍM!.!.! DÍKY.

hodnocení

1x

Reklama, která kdysi, původně, dávno, sloužila k inzerci a nabízení zboží, slouží teď k jedinému účelu - k financování TV společnosti - prostě všechno je NARUBY. Čím stupidnější a hlasitější tak tím je lepší, neboť se lépe vrývá do našeho (upozorňuji, že mého - ne ) vědomí :D.

Lidi jsou čím dál tím větší ovce a protože to na ně funguje tak reklama bují a bujet bude dál. Budou omýlat v reklamě nějakou nehoráznou 3,14čovinu jako třeba - "vodní kámen, ten vám zničil pračku" a lidi jdou a kupojou kalgon, přitom je to jedná z největších blbostí na světě, protože prací prášek sám o sobě už z principu změkčuje vodu. *haha*

dzordz*
hodnocení

0x

Hlasitost (maximální) je údajně pro pořady, filmy i reklamy stejná. Zatímco běžně je ale využíván větší rozsah hlasitosti, reklamy proženou nějakým limiterem a pak zesílí. Papírově hlasitost možnááá tedy stejná je, každopádně reklamy řvou.

rv*
hodnocení

0x

Film má pasáže tiché, normální i hlasité (střelba z kulometu). Zadavatel reklamy by byl padlý na hlavu, kdyby byla tichá, nebo normální. Stejně tak majitel televize, který žije z plateb za reklamy, nemá zájem dělat zadavatelům problémy.

Vy se můžete podívat do menu televize, nemáte-li tam automatické vyrovnání hlasitosti. Pak bude všechno stejně hlasité, ale bohužel i to, co nechcete.

hodnocení

0x

To nic není, zkuste se se na netu na stránkách TV Novy podívat na jakejkoliv díl jakýhokoliv seriálu. Když se třeba někdo chce po odpolední šichtě podívat na ulici nebo ordinaci, to je potom mazec když vám začne trojnásobně řvát reklama.*zed**zed**cert*

mkat*
hodnocení

0x

Neda sa vam na telke nastavit automaticku regulaciu hlasitost?Vtedy sa automaticky upravuje zvuk na urcitu uroven.Malo by to pomôct aj pri reklamach,pri prepinani programov to pomaha.

Na Slovensku(Slovenske programy) už neni taky rozdiel zvuku pri reklame.

hodnocení

0x

Možná to bude lepší.*nevi* zpravy.idnes.cz/...

krkovicka*
hodnocení

0x
Některé filmy mají tiché zóny.mluvi sepzem, hudba je hlasita.Zpravidla u válečných a starovekych filmů.Pak řev zvonecku, že je reklama.Promiňte mit za ten výraz, za to bych i vraždila, skacu z lehu po ovladači na stlumeni zvuku, ovladač nemohu ve tmě najít.Co jsem nějaký šašek, abych takhle skakala co 20min?
Lujs, dík za odkaz, snad to bude k něčemu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]