Nejste přihlášen/a.
Budeš muset propojit zvlášť zvuk a zvlášť obraz. Podle toho co píšeš, to přes jeden kabel nepujde. Koukni, co tam máš za výstupy/vstupy a koukni na net co je za káblíky.. Budeš vědět raz dva.. ) Maximálně budeš potřebovat nějakou přechodku, ale dnes už to není problém. Takové věci prodávají v každém lepším elektru. Jinak ti neporadím, když to nevidím..
přes normalni grafickou kartu vam obraz nepujde, jelikož ta většinou nema žadny vstup jen vystupy. Takže by jste si musel pro projeni zakoupit televizni kartu a pak neni problem propojit obě zařizeni přes klasicky cinch kabel. Jinak se zvukem neni problem pokud mate 5.1 zvukovou kartu. Stači jen zapojit a nastavit pc. A všas ne každe domaci kino jde zapojit do pc.
Tohle jsem našel na stránkách Sony:
I cannot have 5.1 surround sound from my external sources (PS3, BD player, HD STB,etc...)
These are system limitations. This unit has no 5.1 surround input to connect external surround sources.
Volně přeloženo: Nemám 5.1 prost. zvuk z externího zdroje (PS3...)
Toto je omezení systému. Tahle jednotka nemá vstup pro připojení externího zdroje 5.1 prostorového zvuku.
Takže to vypadá, že to s tím 5.1 zvukem neklapne.
Systém má linkový vstup ( např. Mp3), vstup zvuku (přední, mini) (předpokládám stereo jack) nebo scart (vstup TV, audio). Tady by to možná přes redukci šlo, ale asi jen stereo.
Zjistil jsem, že moje obrazovka od PC má vstup HDMI, čímž by se mi vyřešil obraz. A s tím zvukem, je pravda, že na domácím kinu je vzadu jen Line IN pro dva kanály L a P a vepředu je Audio IN na jeden jack, takže 5.1 zvuk asi nepujde. Myslel jsem, že by to nějak šlo přes ten S/PDIF port, ale moc nevim, jak to funguje. Ještě mě napadla jedna možnost a to je DMPORT (Digital Media Port), ktery je vzdadu na domácím kinu a v návodu se píše, že přes tento port je možné připojit počítač. Zjistil jsem, že se jedná o nějaký speciální port od Sony, který ja v počítači nemám (asi bych musel mít nějaký notebook od Sony), takže to asi taky padá. To je škoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.