Nejste přihlášen/a.
Těžká otázka. Před patnácti lety jsem si koupil první mobilní telefon u Eurotelu, stejného operátora měla i celá rodina včetně telefonů mých dětí. Po sedmi letech jsem poznal přítelkyni, která měla T-mobile a protože cena za volání byla nákladná, díky dobré nabídce jsme přešli na dnešní Vodafone, dětem z důvodu volání mezi kamarády a rodinou zůstal Eurotel. Dnes již jsme sedm let u Vodafonu a měsíčně zaplatím 250 kč nájem za sebe 50 kč za přítelkyni a 170 kč za volání mezi námi dvěma neomezeně. K tomu 50 minut zdarma pro mne ,20 sms pro přítelkyni. Dohromady 470 kč 50 volných minut 20 sms. Cena za měsíc volání je okolo 800-900 kč. Vím je toho dost, co bych chtěl, ale slyšel jsem o daleko zajímavjejších tarifech a cenách např. více volných minut atd.,třeba i u jiného operátora. Nemáte někdo zkušenosti? Díky
Já bych se spíše snažil u Vodafonu vyjednat si nějakou slevu. Vodafone jako první přisel na náš trh s rodinnými tarify. Pokud si zvolíte účtování Po Svém, můžete mít další slevu 10 % na měsíční platby. Po 7 letech Vám jistě poradí. Sám jsem vyzkoušel všechny 3 operátory a Vodafone mi přijde jako nejlepší volba. U O2 se zdržíte s platbou a hned chtějí poplatek navíc. T-Mobile je ještě horší. U:fon zase nemá dobré pokrytí.
Omyl vážený pane. Já měl vždy O2 a poplatek za zpoždění platby docela trvá, než naúčtují, naopak manželka měla Vodafone a jakmile se zpozdila s platbou cca. 3 dny, přišla SMS a když nezaplatila do dalších cca. 3 dnů, tak jí vypnuli. To je teda výhra celej Vodafone. Spousta lidí říká, že Vodafone pořád nemá tak dobrý signál jako zbylý dva oper. Nicméně zkuste zavolat na vašeho operátora, řekněte že chcete odejít k jinému operátorovi a uvidíte ten mazec co vám všechno nabídnou.
Nejlíp je na tom asi vodafone. Jsou dost idividuální. Záleží na člověku, co si "vyhádá". Ovšem najdou se společnosti, které jsou schopny dát normální tarif s 50% slevou http://www.3a.cz/ . Není to podvod, pracoval jsem u nich. Je to i s tím, že vám zůstane vaše telefoní číslo. Ovšem trvá to pár týdnů, leč vám firma slíbí pár dní.. Dávají i nějaké výhody od t-mobilu, ale to nevím jaké. Takových firem je víc, stačí pohledat..
Taky jsem měl eurotel s celou rodinou skoro 12let, ale žádné inovace a novější tarify většinou byly nevýhodné. Volná minuta u mého paušálu vycházela přes 7kč/minuta - hrůza. Pak se nám nějak vytratilo skoro 8000 benefit bodů aniž by nám dali vědět. Teďka v listopadu mi končila další smlouva, tak jsem číslo převedl na kredit. Teďka sice dávají volání za 3,50kč, ale musí se měsíčně dobíjet kredit. Cena za volání vypadá dobře, rozhodně líp než těch sedm kč za volnou minutu, ale účtování je tuším po minutách, tak se to zase prodraží. Celá rodina jsme přešli na vodafon s tarify odepiš - 12Kč paušál=40minut v síti, máme pět číšel, takže za 60kč nějakých 200minut a sms v síti 0,38hal a do ostatních sítí sms 1,50Kč. To je míň než sms v sítí eurotelu. Volání do jiných sítí je dražší, kde volám minimálně, ale pořád provolám o hodně míň než s eurotelem. Anebo si zavolám s eurotelu. Když jsem ukončoval smlouvu eurotel mi žádnou slevu nebo výhody nenabídl, prostě mě nechali v pohodě odejít a to jsem jim řekl, že jsem ukončil nejen toto jedno číslo, ale pět. Trochu je to zarazilo, ale nijak se o zákazníka nesnažili. Během měsíce a půl už volali třikrát a nabízejí jejich drahé tarify a výhody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.