Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sencor televize

Od: qwertzz* odpovědí: 14 změna:
led-televize.heureka.cz/... jaká je váš názor na tuto televizi? děkuji za odpověď:)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Zkuste pátrat dál. :)

pinapl
hodnocení

0x

Nechcete si třeba koupit televizi v kamenném obchodě a zeptat se prodavače, která televize je pro vás nejvhodnější?

qwertzz*
hodnocení

do obchodu bych rád ale jsem nemocný, mě ta televize nepříde špatná za ty peníze full hd docele slušná úhlopříčka do pokoje akorát :)

hodnocení

0x

celkem v pohodě, ale pokud je to na sledování televize tak nechápu proč to je full hd a nevidím tam mpeg4 tuner.

qwertzz*
hodnocení

a k čemu souží mpeg4 tuner.?

martinxx1

jestli myslite tuner tak je tim myslen ste top box zabudovany v tv prijima snad ve formatu mpeg4

martinxx1

set-top-box;)

DVBT-T tuner se nazývá settopboxem proto, že je to bedýnka přidaná k TV, DVB-T tuner zabudovaný v televizi už není settopboxem *haha**haha*

no mpeg4 tuner umožňuje příjem vysíláni v HD šířeného pomocí DVB-T (zatím je to vysíláno jen zkušebně a jen někde!). Mpeg2 je klasický formát TV vysílání se standardním rozlišením,ne příliš velkým.

qwertzz*
hodnocení

A můžete mi říct kde to v popisu najdu?:)

juvla*

Vždyť to tam máte napsaný MPEG2 tuner tzn. že múžete přijímat pozemní digitální vysílání. MPEG4 tuner je pro příjem HD signálu. V pozemním příjmu se dá chytit jen někde, jak bylo řečeno výše.

doplněno 08.01.12 12:55:

Volba je na vás, ale do pokoje malá uhlopříčka.

qwertzz*
hodnocení

já zas právě nevim, tak kterou by jste mi za tyhle peníze doporučil?:)

juvla*

Za tyhle peníze jinou ne. Tak pokud to jde, tak zkuste ošetřit. Alespoň kolem metru. 32 až 40 palců. Ale to je už jednou taková cena

qwertzz*
hodnocení

ja máte nějaký tip na televizi do pokoje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]