Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak použít slevový kód na alza.cz?

Od: jamra® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nevíte někdo jak použít kód slevového tornáda, který alza.cz rozdávala ke konci roku 2011 a je platný i v roce 2012? V e-mailu, který mi přišel společně s kódem byla informace, že kód mám zadat na aderesu alza.cz/sleva, to jsem udělala, ale nikde nevidím kolik ta sleva je...nebo ty ceny které se mi ukazují u jednotlivých výrobků už jsou po slevě?

díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Jooo tak to nevím. Minule jsme nad tím taky bádali, bylo to asi tak 26.12., kód se zadal (to byla ještě položka ve sloupečku nalevo, teď ji tam už nevidím), na tom místě se ukázalo sleva aktivována, ale nějaký přehled souvisejících výrobků nikde, co jsme tak náhodně klikali, tak jsme na ni taky nenatrefili. Ale nakonec to bylo jedno, objednávalo se specifické zboží, na které jsme stejně žádnou reklamní (po)vánoční slevu nečekali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]