Nejste přihlášen/a.
Chci si koupit, ze zdravotních důvodů, halogenovou pečící troubu, ve které se dá upravovat jídlo pečením, vařením bez oleje. Nemáte někdo s touto troubou zkušenost? Jak se v ní dlouho peče, jaká je údržba skleněné nádoby atd. Děkuji za odpověď.
Po odstěhování nájemníků mi zůstala v bytě tato trouba. Nevím jak se o ní původní majitelé starali, ale sklo je zapečené, myslím, že usilovným drbkáním by šla vyčistit, je to obyčejné jenské sklo . Největší výhodou této touby vidím v časovači a v úspoře el. energie. Příkon má jen kolem 1300W narozdíl od mé trouby s 3000 W. Má ventilátor jako klasická trouba. Mám zmodernizovanou kuchyň, takže tato trouba je nepoužívané ve špajzu neboť vařím pro 5 osob a musím používat velkou troubu. Pro méně strávníků je výborná. Avizují, že ušetří 30 - 40% času na pečení, toto nemohu potvrdit, nevím, snad to porovnávali s troubou bez ventuilátoru. Tato informace se mi zdá přehnaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.