Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ve čtvrtek 22.12. ráno mi přivezli tv.Tv byla jako dárek,zkoušena byla 25.12.Funguje v poho až na pár detailů,ale chci se zeptat na tuto věc.Obrazovku jsem kontroloval,jestli tam nejsou škrábance,neviděl jsem,bylo totiž přes den pořád zataženo,mlhavo,tma,až před pár dny se udělalo hezky a já s překvapením zjistil na obrazovce škrábanec velikosti vlasu a také takto tenký a jde vidět pod určitým úhlem z boku proti oknu.Hned jsem kontaktoval 2.1. e-shop kamennyobchod.cz,napsali mi 3.1. abych škrábanec vyfotil a poslal mailem i s číslem objednávky,foto posláno 4.1. a dneska mi přišla odpověď:
Dobrý den,
reaguji na Váš mail ohledně škrábance na TV Samsung. Jelikož se jedná o poškození (škrábance) na displeji a tato skutečnost byla nahlášena až po 12-ti dnech po převzetí zboží, není možné zboží vyměnit za nové.
Doporučujeme Vám kontaktovat zákaznickou linku Samsungu a domluvit si servisního technika, který posoudí vadu na Vaší televizi.
Zde zasíláme odkaz na kontakt: najdiservis.cz/...
Tel.: 800 726 786
E-mail: info@samsung.cz
Pokud vím,tak se dá vrátit zboží do 14 dní,ne?A to ještě se počítají pracovní dny.Nebo se mýlím?Jak to tedy je?Prosím o rychlou a správnou odpověď.Děkuji a vše nej v Novém roce.
Vlasové škrábance? Určitě nemají vliv na kvalitu obrazu a vy si jich stejně vyrobíte další stovky při prvním otření obrazovky :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.