Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Mp3 Extreme - restarty

Od: stir* odpovědí: 9 změna:
Mám Mp3 Extreme,vše funguje jak má až na maličkost.U malého procenta písniček se Mp3 restartuje.Dělá to vždy u těch symých i když je přejmenuji.Většina bez problémů.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A nemají třeba datový tok takový, který už ten přehrávač nepodporuje a tedy ho nezvládne?
stir*
hodnocení

Datový tok se u písniček pohybuje od 128 kb/s do 205. Konkrétní písničky mají 192 kb/s.A nemohlo by to být tím,že to dělají písničky u kterých se na PC zobrazují obal alba?
al bunda*
Ty dáváš do přehrávače i obrázky alb?
stir*
hodnocení

To je obrázek vložený přímo do souboru mp3.Ten se zobrazuje pouze na PC v přehrávači.Jinak není vidět..
Však to můžeš zkusit. Odstraň obrázek a zkus přehrát.
stir*
hodnocení

A je to! Problémové písničky jsem zbavil obrázků obalu alba a je po problému. Díky za pomoc.:):)
No vidíš, a nakonec jsi na to přišel vlastně sám :)
stir*
hodnocení

Sám ani ne.Právě diskse s někým jiným mě otočí jiným směrem než jsem se doposud díval.
jeste bych pootocil - neni nejaky novejsi firmware? Zkus se mrknout a popr instalovat - pozor na zarucni podminky (nekdy to zakazuji)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]