Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia C5-03 nebo SE Xperia mini?

Od: zdemour* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci si koupit dotykový mobil do 4000Kč, můj výběr se zúžil na výše uvedené, který z těchto dvou by jste mi doporučili? Předem děkuji za případné doporučení.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Pravdou je, že přímou zkušenost mám jen s tím druhým, ale i podle dalších dostupných parametrů bych si ani já osobně tu Nokii nevybral, podle mě vítězí Xperia Mini. V některých věcech má výrazně navrch. Ale pokud se samozřejmě někdo v některých ohledech spokojí s málem, může mu i ten první stačit. Toliko můj názor.

kdokoliv*

Nokia mírně podcenila expanzi výrobců mobilních telefonů a dnes je již jasné, že se za značku její dřívější popularity nelze schovávat donekonečna - v tomto budu souhlasit s příspěvkem na dané téma zakoupení ( pořízení) Xperia Mini, které Vás jistě nezklame svou výbavou a snadností ovládání a v neposlední řadě designem.

emergency
hodnocení

0x
..já jsem byl vždy s SE spokojený takže za mne určitě x10..
mark61165

1/ také souhlasím že xperia mini je lepší volba

2/ ale je dulezite dodat, ze nedoporucuji verzi xperia mini x10 ale novejsi verzi xperia mini st15 kterou poznáte podle kruhového tlačítka HOME

foto zde

Nokia C5-03 nebo SE Xperia mini?
mark165165

stará x10 je totiž méně výkonná, má daleko horší displej ... naproti tomu st15 je opravdu velmi podarena a zvladne prakticky vsechno.

mark156651
emergency
..souhlasím že st15 je lepší ale je taky o minimálně 1000kč dražší..ve stejně ceně Nc5 a SEx10 vychází určitě vítězně SE..
mark1651

st15mini 3590,- versus x10mini 2760,- to není rozdíl 1000 Kč ale jen 830,- ...

myslím že se to opravdu vyplatí těch pár stovek přidat, rozdíl ve výkonu, ve vyspelejsim uzivatelskem prostredi je totiz z me osobni zkusenosti opravdu velmi výrazný. Mnoho aplikaci se do rozliseni stare x10mini obtizne vejde ale s rozlisenim nove st15 uz nema problemy zadna aplikace, i to je dulezity aspekt.

Ale je mozne ze si tam nebude chtit majitel zahrat zadnou 3d hru nebo pouzit narocnejsi aplikaci treba na tvorbu panoramat, pak klidne muze jit do starsi x10.

naihonn*

To je dobré dodat, rozhodně se stokrát víc vyplatí ta nová Xperia Mini st15i. X10, to je asi jako rozdíl mezi Nokií 6230 a 6230i. Tedy neskutečně velký pokrok. V obou případech ta novější verze řeší pro leckoho dost podstatné nešvary té starší.

markutyr
Ano přesně to jsem měl na mysli

hodnocení

0x

Nokia přestala stíhat od dob prvního mobilu s foťákem a pořád nestíhá *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]