Nejste přihlášen/a.
zdravím nevěděl by někdo k čem jsou výše uvedené integrované obvody? google mi našel jenom nějaké pochybné věci kterejm jsem stejně nerozumněl.
už ses jednou ptal. SN je výrobce Texas Instuments. První čísla udávají pracovní podmínky a typ logiky, konec čísla je co je to zač. Ano, 00 je 4x2 vstupově hradlo NAND . Vyzkoušej stránky www.alldatasheet.com - tam je všechno i s aplikačními listy.
Nojo-no, tak na těch alldatasheet by to mělo být popsané se vším všudy, na písmena nehleď mohou být jiná, spousta těchto logických obvodů vyráběla u nás i TESLA pod označením MH xxxx
fatalvire, mám u tebe pivo. Našel jsem. 15848 je 2 x D obvod. 15849 jsou 4 x 2 vstupové NAND hradlo. Obé je v DTL logice.
doplněno 06.01.12 22:20:Ostatně ta 7400 je taky DTL. Jinak výrobce Je TI. Neboli Texas Instruments. Pokud by jsi chtěl celý datasheet, tak pošli třeba vnitřní poštou mail na tebe.
SN74 je TTL logika ty ostatní jsou DTL, co jsou zač jsem psal už v tom předchozím dotaze, pokud si z toho nebyl moudrý, tak ses měl zeptat a ne zakládat nové vlákno - teď aby to člověk hledal všechno znovu
to je datasheet té 7400 - alldatasheet.com/...
zde je popis všech DTL obvodů:
Trvalo to mi asi 10min :D
doplněno 06.01.12 23:26:Tak SRRY je to jenom část
Tady se ty obvody dají najít:
díky už jsem asi o 1% moudřejší :D:D:D:D a za to že sem tě okradl o 10 minut tveho života dávám bodík :D:D:D:D
No ono s těch papírů se moc moudrosti nezíská pokud jses nezabýval logickými obvody, to bude lepší si v těch lejstrech jenom najít název tý logiky co tam zadrátovali a pak hledat na netu podle toho názvu - (např klopný obvod D)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.