Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má DVD Sencor SPV 2917 výstup SCART?

Od: violetka odpovědí: 11 změna:

Koupila jsem si karaoke set a konektor scart, ale nedokážu propojit DVD Sencor SPV 2917 pomocí scart konektoru s karaoke setem. Na netu se píše, že výstup scart je nejrozšířenější současný výstup u všech běžných DVD přehrávačů. Ale u tohoto Sencoru já prostě tu "zdířku" nevidím. Je tam prosím nebo nikoliv? Děkuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

tak s tímhle to nepropojíte ničím

doplněno 05.01.12 09:23:

nemá vůbec žádný vstup, jen USB.

hodnocení

0x

olaf:

nemystifikuj, takováto zařízení mívají AV výstup na čtyřpólové 3.5mm zdířce pro jack. Ten zmiňovaný Sencor má tu zdířku samozřejmě také. Bývá jako příslušenství kabel JACK - 3 CINCHe a pokud ne tak se dá koupit. Pokud tazatelka potřebuje výstup na SCART, tak není problém zapojit CINCHe do redukce CINCH- SCART ;)

doplněno 05.01.12 09:33:

Ten kabel to má jako příslušenství :

Výška4,2 cmHloubka19,1 cmZáruční doba24 měsíců Úhlopříčka obrazo/...23 PřehráváDivX, XviD, MPEG4, DVD±R/RW, SVCD, CD-R/RW, MP3, JPEG Podporované audio/...MP3 Podporované video/...DivX, XviD, MPEG4 Zobrazení fotografiíano (JPEG) Integrovaný tunerneIntegrovaný analog. tunerNe Integrované repro/...Ano Menuvícejazyčné Slot na paměťové /...Ano Provoz na akumulátorcca 2 hod.USB vstupAno Video výstupyAV (Jack 3,5 mm) Výstup pro sluchátkaAno Barvačerná Specifické funkcekomfortní otáčecí displej, USB port, čtečka karet SD/MMC/MS Standardně dodáva/...síťový adaptér, napájecí adaptér do auta, AV kabel, dálkové ovládání, pásek pro instalaci ve vozidle, interní akumulátor Úhlopříčka obrazo/...9 ´´Hmotnost0,94 kgVýrobce SENCORKategorie Výprodej 2010 SENCOR

olaf71*

proto se ptám, jestli potřebuje poslat signál z DVD nebo obráceně. poak je jasné, že z AV je redukce na scart.

olaf71*
hodnocení

0x

jak to má být zapojené, potřebujete poslat signál do DVD, nebo z DVD do karaoke? eventuelně dejte odkaz na to karaoke co jste koupila

olaf:

opravdu nechápu na co by někdo tahal výstup s karaoke do přenosného přehrávače DVD *haha*

doplněno 05.01.12 09:38:

Otázka zní - má DVD sencor výstup scart? Odpověď je nemá, má 3.5mm A/V výstup, který lze použít s vhodnými kabely a redukcemi.

olaf71*

taky některé věci nechápu. tak se třeba zeptám. karaoke jsem nikdy nezapojoval. ale Ty jako odborník na Sencory si mi to vysvětlil.

olaf:

odborník na sencory nejsem, moje oblíbená firma nese zcela jiný název. Ale opravdu by mě zajímalo k čemu by byl dobrý vstup na DVD playeru *smich**haha*.

olaf71*

pokud se budeme bavit jen o DVD playeru, tak třeba pro připojení herní konzole,TV tuneru

Herní konzoli? - možná, TV tuner?- možná - v obou případech na využití LCD, ale karaoke na využití těch repráčků co tam jsou, to y byl opravdu hodně velký úlet :D

Máš typ na vhodný TV tuner k přenosnému DVD? *smich*

olaf71*

takových úletů už jsem viděl, repráčky k telefonu, walkmanu, miniaturní odposlechy k el. kytaře.

alza.cz/...

Pidiaturnírepráčky k čemukoliv, ale dvd player? No, to je jedno, dotaz byl celkem jasný.

Ten TV tuner se ti nepovedl, větší a dražší tam nemáš? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]