Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na fotky v mobilu

Od: lanovak® odpovědí: 6 změna:

V mobilu mám fotky, nemám pamětovou kartu a jak dostanu fotky do počítače? Děkuji

doplněno 07.01.12 06:45:

Mám mobil Nokia E 50. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přes kabel, přes bluetooth, u některých modelů přes infraport...

zdemour*

Když není karta na vytažení tak asi nejčastěji přes bluetooth ten dneska mají téměř všechny mobily, kabely většinou nejsou součástí balení, infraport se už přestává používat

hodnocení

0x

Neškodilo by napsat o jaký mobil se jedná. Pak se líp a konkrétněji radí.

hodnocení

0x

Pokud máte počítač s bluetooth tak nejjednodušší to bude pomocí něj. Ovšem jen postupně po jedné fotce. Zapněte bluetooth v počítači a v telefonu vyberte fotku a dejte Volby - Odeslat - Přes Bluetooth.

Další možnost: Pokud máte originál balení, tak součástí by měl být i kabel. Ovšem bez paměťovky budete potřebovat k přenosu do počítače PC Suite. Zde www.nokia.cz/zisk/...

vybrat model, stáhnout, nainstalovat do počítače. Při připojení telefonu by se měl program automaticky spustit.

Ale myslím, že nejelegantnější řešení bude koupit paměťovku. Vždyť 8GB se dá koupit už za 200kč. 4GB 100-150kč. Pak už není nic jednoduššího, než přetáhnout fotky z paměti tel. na kartu, připojit kabelem k počítači a na telefonu zvolit přenos dat. A telefon se pak v počítači chová jako další disk. Takže ho najdete v Tento počítač jako vyměnitelný disk, paměťová karta, připadně pod nějakým označením nokie. A pak s fotkama můžete pracovat, jako by byly přímo v počitači. Kopírovat, přesunovat, mazat, upravovat, atd.

bena*

Po nainstalování Nokia PC Suite tazatelka může připojit telefon přes Bluetooth k počítači pomocí toho programu. Pak může kopírovat fotky najednou.

Nejlepší by bylo koupit buď tu paměťovku nebo kabel. Přes kabel to je velmi rychlé, bluetooth je pomalý a infraport, tem je velice pomalý a také ne příliš spolehlivý.

Díky za doplnění. S tím bluetooth jsem si v tomhle případě nebyl jistý. Na staré nokii jsem ho neměl (používal jsem infra) a v návodu pro E50 jsem to nenašel.

A infraport ten už se nedává snad ani do noťasů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]