Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi facebook - proxymice

Od: ashleynka odpovědí: 7 změna:

Ahoj nejde mi facebook přihlašuji se přes www.proxymice.com ale normálně mi to najde ,ale když dám heslo a nick tak mi to najee HTTP500 VNITŘNÍ CHYBA SEVERU.Není nějaká jiná stránka nebo něco , přes normální mi to nejde to mám zablokované ,ale teď už mi nejde ani přes to proxymice. Prosím pomoz Te mi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Že by konečně odešel FB do věčných lovišť? Tolik štěstí asi mít nebudeme.

Kdo to zablokoval asi ví, proč to udělal a třeba zablokoval i jiný věci.

mira2*
hodnocení

2x

www.facebook.com

Tam zadat přihlašovací údaje a přihlásit se.

Číst pořádně příspěvky. Píše, že normální přístup má bloklý.

mira2*

On nebude bloklý, tam bude chyba někde jinde. Kdyby byl účet blklý, tak by nemělo jít připojit ani přes Proxymice.

Na Proxymice.cz je: "Proxymice.com je anonymnì přístup na Facebook udělaný skupinou zkušených vývojářù pro lidi, kteří mají facebook.com z nějakého důvod blokovaný."

hodnocení

0x

Teď jsem to zkoušel a u mě to funguje. Takže problém u proxymice asi nebude. Možná Ti to blokuje provider, ale proč?

Třeba zjistil, že se přes to přihlašuješ na Fejs a chce Tě "chránit před tím satanášem"*smich*

doplněno 04.01.12 20:00:

Proč máš zablokovaný "normální" přístup na Facebook?

denita*
hodnocení

0x

No, odpověď na otázku neznám, ale můžu říct, že jsem se u názvu otázky( nejde mi fb, pomoc!) fakt pobavila. Dyť ještě není konec světa, jejdamane...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]