Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám a vybírám tablet který by mi ukrátil dlouhou jízdu autobusem do školy. Je mi patnáct let a v tabletech nejsem moc orientovaný a ani ve značkách tabletu se moc nevyznám. Tudíž se chci zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s tablety a doporučil by mi nějaký výrobek zakoupit. Cena maximálně do 8000 Kč. A dále nevim jestli je úplně ideální na přenos tablet s 10,1" úhlopříčkou dispeje. Přdeme děkuji za odpověď
doplněno 04.01.12 09:40:Abych doplnil otázku, tablet chci využít i jako účel zábavy ve škole např. když nám odpadne hodina a čekání na autobus a čtení knih opravdu neholduji. Chci sledovat filmy, hrání her popř. i učení a nevím jaký vybrat, líbí se mi tablet Archos 101 G9 a nejsem si jist jestli moje mírné nároky uspokojí.
Do autobusu bych doporučil doopravdy spíš knížku nebo třeba čtečku Amazon Kindle a to buď černobílou verzi s 3G (které je na černobílé brouzdání po internetu zdarma) nebo verzi Fire, což je v podstatě docela levný a dle mého dostačující tablet (pozor nemá, podobně jako mnoho jiných levných Android tabletů, klasický přístup k Android Marketu, takže Vám může nastat problém při získávání aplikací a her)...
Velkou nevýhodou tabletu v autobuse a zejména ve Vašem věku je, že docela razantně poutá pozornost a to buď chtěnou (dívky) nebo nechtěnou (zloději)...
V autobuse je navíc poměrně hluk a se sledováním, např. seriálů, nemám dobrou zkušenost...
Co rozhodně doporučuji, je číst knihy v cizím jazyce ...
Dle ceny bych uvažoval ipad... brzy bude na trhu ipad3 a obě předchozí verze zlevní o nějaký ten tisíc... již dnes lze sehnad ipad 2 wifi verzi za velmi luxusní peníz starý třeba půl roku či rok...
Díky poslední verzi systému prakticky není třeba k připojení počítač vše jde dělat z ipadu...
Mám několik desítek zkušeností s různými china android tablety a je to děs...
Ale jen můj subjektivní názor...
Několik lidí nakonec ale po marném boji s android tablety dalo na mou radu a pak už jsem pouze slyšel... "že jsem to neudělal hned"
Díky za radu, ale když bude ipad opotřebovaný tak aby s ním nebyly nějaké potíže. Ale archos co jsem se dočetl je francouzská firma. A nemáte zkušenosti s toutou značkou? Já bych chtěl Archos 101 G9 ale bojím se abych neprohloupil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.