Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xperia mini pro x10 a nová SK17 -rozdíl

Od: matoo1* odpovědí: 2 změna:

Prosím poraďte jaký je mezi telefony rozdíl . Moc se mi líbí , ale nevím ,který vybrat . Jsem obyčejný laik co občas potřebuje internet v mobilu a udělá pár fotek dětí .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlazy*
hodnocení

0x
Já mezi těmi dvěma mobily téněř žádné rozdíly nevidím. Výkonově a funkčně mi připadají být oba stejné. Jediný rozdíl který jsem u těchto dvou mobilů našel je ve velikosti displeje. U Sony Ericsson Xperia X10 mini pro je to pouze 2.6"což mi připadá na takový mobil dost málo. U SONY ERICSSON SK17 Xperia mini pro je 3"což také není nic moc, ale přece je o něco málo větší. Jinak se Sony Ericsson Xperia X10 mini ( mobilni-telefony.heureka./... je ve verzi i bez te vysuvné klávesnice za něco málo nižší cenu. Je proto dobré zvážit zda tu klávesnici někdo potřebuje nebo mu stačí ta na displeji. Já se nyní trochu zajímám mobilem Sony Ericsson Xperia Mini ST15i ( mojemobilka.cz/... a zvažuji jeho koupi. Jinak v oblasti mobilů jsem taky laik a příliš se v tom nevyznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]