Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s tímto kinem? Po zapojení a nastavení dle návodu nám připadá, že subwoofer málo basuje. Celkový dojem z poslechu je neuspokojivý a to i při sledování DVD filmu. U subwooferu nejde nastavit jeho hlasitost. Připadá mi, že jsme koupili vadný kus, bohužel toto kino v žádné prodejně elektro nemají, tudíž to nemáme jak srovnat. Přemýšlím o reklamaci, ale nechci se mi to posílat, pokud 100% nezjistíme, zda je opravdu rozbitý. Díky za každou odpověď.
kino, které má zvuk 2.1 a virtuálně 5.1, nebude asi žádnej zázrak. někde musí jít nastavit bass, middle a trebble. propojení musí být jednoduché, pozor na polaritu, pokud se dá otočit. pak už záleží na filmu, jak je zvukově opatřen. u mého Onkyo 6.1,subwoofer má vlastní nastavení jelokož je aktivní,když letí vrtulník, tak slyším, jak prolétá třeba nad hlavou, nebo když dupe dinosaurus, tak mi duní podlaha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.