Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung HT-D7200 domácí kino - problém

Od: pechy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s tímto kinem? Po zapojení a nastavení dle návodu nám připadá, že subwoofer málo basuje. Celkový dojem z poslechu je neuspokojivý a to i při sledování DVD filmu. U subwooferu nejde nastavit jeho hlasitost. Připadá mi, že jsme koupili vadný kus, bohužel toto kino v žádné prodejně elektro nemají, tudíž to nemáme jak srovnat. Přemýšlím o reklamaci, ale nechci se mi to posílat, pokud 100% nezjistíme, zda je opravdu rozbitý. Díky za každou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

kino, které má zvuk 2.1 a virtuálně 5.1, nebude asi žádnej zázrak. někde musí jít nastavit bass, middle a trebble. propojení musí být jednoduché, pozor na polaritu, pokud se dá otočit. pak už záleží na filmu, jak je zvukově opatřen. u mého Onkyo 6.1,subwoofer má vlastní nastavení jelokož je aktivní,když letí vrtulník, tak slyším, jak prolétá třeba nad hlavou, nebo když dupe dinosaurus, tak mi duní podlaha.

pechy*
hodnocení

jo, s tím jsem počítali, že to nebude žádný zázrak, ale subwoofer zní jak kdyby byl uzavřený v nějaké krabici, vzduch jakoby nemůže ven. Bohužel nastavit bass nikde nelze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]