Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování přes Mobil

Od: verna03* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, zjistila jsem že mě manžel sleduje přes mobil.Nemám před ním co skrývat ale je mi to krajně nepříjemné. Nejhorší na tom je že i když mu řeknu ať to nedělá tak stejně mi bude tvrdit že to nedělá ale dělat bude. Dá se to nějak zrušit? To se nemusí dávat svolení k tomu aby si mě mohl lokalizovat? Děkuji moc za rady

doplněno 02.01.12 19:51:

No zjistila jsem to tak že se mě ptal co jsem dělala dnes na druhé straně Prahy, a narazila jsem v na to že se registroval na Google Latitude.Hádat se s ním samozřejmě budu protože mi to přijde nechutný takhle někoho špiclovat *frajer*,byť vlastní manželku.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zavolejte vašemu operátorovi a nechte se z té služby vyjmout a kdyby to nešlo tak si pořiďte jinou SIM kartu a při přihlašování na ,,vaše stránky" operátora nikdy nedávat heslo ani k dispozici.

jiriv*
hodnocení

1x

Ja bych zacal tim ze to nejdrive vse prectu support.google.co/...

A dal bych ruku do ohne ze je to vasim mobilem ve kterem je program nainstalovan.

Vymente mobil za jiny a uvidite.

il*

Mám problém s dcerou, asi chodí za školu ... Uvažuji kontrole přes uvedený odkaz, ale nevím jak to nastavit..

buss
hodnocení

0x

Bude to aplikace na vašem mobilu nebo kecá. A jak to vy víte? Chcete se s ním hádat, jít k soudu?

hm*
hodnocení

0x

Jestli to je aplikace, jak píše buss, tak ji vymažte.

Ale šlo to i objednáním služby u operátora a pak se dala sledovat přibližná pozice na mapě na webu (asi přes nějaké heslo). K objednání služby nebyl nutný souhlas, když se objednávala z toho v budoucnu sledovatelného mobilu.

olaf71*
hodnocení

0x

ubohé chování k manželce, na to nemám slov

tktz*
hodnocení

0x

nechte tydlifón doma...magor s geny STB bude zmatenej*vezen*

hodnocení

0x

Zastavte se u operátora a zjistěte si, jestli je to vůbec možné. Pak se domluvte s kamarádkou a mobily si na pár dnů vyměňte. A uvidíte. *jasne* Opravdu si ten váš myslí, že pocit majetnickosti je to nejlepší, co pro vás a vztah s mámi může udělat?

stirecek*
hodnocení

0x

Je to jen o nastavení ve vašem telefonu, můžete ho povolit nebo zakázat, manžela se ptát vůbec nemusíte. Taky se tam dá nastavit poloha ručně na mapě, takže já osobně bych tam nastavil třeba afriku a až manžel překvapeně zavolá, co tam dělám, tak si něco vymyslíte a položíte. Trochu ho můžete taky potrápit, ne?*smich*

navigovat.mobilmania.cz/...

jardalive5*
hodnocení

0x

tak třeba u T-Mobile se tato služba jmenuje myslím " najdi si mne" jednorázová lokalizace je zpoplatněná...stačí zadat IMEI číslo, které lze najít v mobilu pod baterkou. Doporučuji nový mobil a IMEI číslo pod baterkou začmárat nebo rovnou strhnout aby se nedalo zjistit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]