Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak dát do mobilu písnicky

Od: elisme* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám telefon Nokia N97 mini a chtela jsem si tam dát nějaké písničky. Vždy když připojím mobil i notebook usbckem tak se mi objeví na mobilu ikonka a já zmáčknu přenos médidí. a od té chvíle se mnou notebook vůbec nepracuje. Neobjeví se nic kam bych to mohla vložit. Ale USB funguje, protože na začátku to ode me chtelo instalaci.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

1x

Dobrý večer, tohle znám...mám Samsung a dělá to to same... jeslti máte kartičku Micro SD máte vyhráno...stači mit ten adapter do něj dáte malou kartičku a pak normálně pošlete tu pisničku, jako třeba na flashku, to dáte na kartičku no je to neprakticke, ale kdyby me to nenapadlo udelat tak by mi to nešlo vůbec...hodně štěsti ;)

nikca*

Souhlasím. Taktéž mám Samsung a kartu Micro SD, mobil mě stímhle stále zlobí tak jí stále používám, nepraktické ale dobré. :)

lindaf*

já mám notebook acer a SAMSUNG pc stusio mi nejde no co nadělám... :D

nikca*

Také mi nefunguje Pc. Studio. *nevi*

happysek
hodnocení

0x
Mozna nemate ovladac pro usb kabel, ktery pouzivate. pouzivate originalni kabel? na strankach nokie s jakymi kabely je vas model kompatibilni.

bena*
hodnocení

0x

nainstalujte si program Nokia PC Suite. Mělo by to být v pořádku. Pak v Tento počítač najdete ikonku Nokia Phone Browser. Pomocí něho pak můžete kopírovat soubory z počítače do mobilu a naopak.

kvik

Nokia PC Suite, Nokia Phone Browser, oba v PC mám. Můžete mi prosím, trochu blíže popsat, jak mohu dostat nějakou písničku do mobilu? Mobil mám Nokia 5230 a Nokie C6. Nevím o tom vůbec nic. Stahovat obrázky do PC umím. Chci to vyzkoušet.

elisme*
hodnocení

Děkuju, nejříve zkzusím nainstalovat ten program a pak to ostatní děkuju moc. Kabel mam originální ( mobil jsem dostala k Vánocům).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]