Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám telefon Nokia N97 mini a chtela jsem si tam dát nějaké písničky. Vždy když připojím mobil i notebook usbckem tak se mi objeví na mobilu ikonka a já zmáčknu přenos médidí. a od té chvíle se mnou notebook vůbec nepracuje. Neobjeví se nic kam bych to mohla vložit. Ale USB funguje, protože na začátku to ode me chtelo instalaci.
Dobrý večer, tohle znám...mám Samsung a dělá to to same... jeslti máte kartičku Micro SD máte vyhráno...stači mit ten adapter do něj dáte malou kartičku a pak normálně pošlete tu pisničku, jako třeba na flashku, to dáte na kartičku no je to neprakticke, ale kdyby me to nenapadlo udelat tak by mi to nešlo vůbec...hodně štěsti ![]()
nainstalujte si program Nokia PC Suite. Mělo by to být v pořádku. Pak v Tento počítač najdete ikonku Nokia Phone Browser. Pomocí něho pak můžete kopírovat soubory z počítače do mobilu a naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.