Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikropajka, jakou by jste si vybrali vy?

Od: ace* odpovědí: 5 změna:

našel jsem dva typy, které jakž takž vyhovují mým nárokům.. teď kterou:

aukro.cz/...

nebo

aukro.cz/...

akorat mi jde o to, aby mi za cca 10 hodin pájení, které za rok mám neodešla do věčných lovišť ;o))

díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Vím,že si chceš o tom popovídat,ale tento problém tu proběhl hned v několika vláknech.Na těch pár pájení by ti pomalu stačil ohřátý drát.Mnoho štěstí v Novém roce,ať se ti cín nespálí!

JABRAKA

kdokoliv*
hodnocení

0x

Tento typ pájky se v praxi v podstatě neničí, mám takovou již řadu let a není žádný problém jde jen o to jak se komu která lépe drží.

mira2*
hodnocení

0x

Zdravím

Záleží i co budeš pájet. Pokud budeš pájet součástky na DPS, tak bych šel s tou první variantou, dokonce má i "jakousi" regulaci.

hodnocení

0x

Ani jedna není mikropájka, s takovým hrotem lze pájet stejně jako s trafopájkou - do té bych šel tedy radši.

tr
hodnocení

0x

Zdravím, mám tu první a pohoda, akorát je třeba nastavit vhodnou teplotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]