Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows XP- Funkce Windows 7

Od: pan* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chci se zeptat,
mám win XP (nehodlám to zatím nějak měnit) a zaujala mě jedna věc na ,,sedmičkách,, . Maji to tam tak, že když dáte nějaké okno na pravý rám obrazovka, tak se okno přizpůsobí půlce obrazovky, stejně to funguje i na levou stranu, chci se zeptat, je nějaký program nebo něco podobného, co by tohleto umělo? :) Předem díky za odpověď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

1x

Já jen doplním, že to funguje také tak, že při zvětšování okna myší za horní okraj se při dotyku horní hrany monitoru natáhne okno na celou výšku monitoru. Šířka okna zůstane zachována. Stejně jako na spodní hranu.

Myslím, že zrovna tahle "vychytávka" W7, je docela užitečná. A nikdy jsem nic takového u nikoho na žádné verzi Win neviděl. Ani Visty ji nemají - dnešní čerstvá zkušenost, Hi.

dzordz*
hodnocení

0x

Mnoo, nějak to šlo, ale už nevím přesně odkud a jak. Musela být otevřena pouze dvě okna, pak se někde dalo vyrovnat nebo zobrazit jako dlaždice a ona se dala vedle sebe svisle, přesně napůl.

doplněno 29.12.11 23:52:

Asi takhle, microsoft.com/...

dzordz: To co máš na mysli se dělá tak, že klikneš pravým na hlavní lištu(vedle Start) a vybereš si z možnastí: Okna na sebe (kaskáda) nebo Okna vodorovně nad sebe nebo Okna svisle vedle sebe. A okna co máš na ploše se podle toho poskládají. Podle počtu se podělí stejným dílem. Druhá a třetí možnost vyplní celou plochu. Ale ty zmiňované dlaždice tam nejsou.

Ale to stejně není to co myslí lui

dzordz*

Jo, Okna svisle vedle sebe. Se dvěma otevřenými to prakticky funguje stejně jako v sedmičkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]