Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Stala se mi následující věc. Jdu takhle po ulici a najednou se potkám s kamarádem. V uších jsem měl strčená sluchátka, kteerá jsem vyndal a z jedné strany se mi utrhla ta plastová krytka. Když jsem to potom doma zkoušel, nehrálo to. Můžete mi někdo poradit, jak by se to dalo opravit? Nebo koupit rovnou nové? Děkuji za odpovědi
Dobrý den
Teoreticky by to mělo jít spravit. Nejpravděpodobněji se neutrhla jen plastová krytka, ale možná i drátek. Zkontrolujte, zda není uvolněný drátek za plastovou krytkou. Pokud by jste tam nic neviděli, tak zkusit proměřit drátky multimetrem (nevím jestli máte, popřípadě nemá nějaký Váš kamarád). Ale nejprve se opravdu podívejte pod tu krytku, jestli se neutrhl i drátek.
P.S. pokud by drátek byl utrhlý, tak ho zpátky připájejte pomocí nějaké trafopájky, mikropájky nebo i pájedla
Kdo má při ruce multimetr a páječku, tak asi nebude vznášet dotaz na poradně co s rozbitými sluchátky
Podle toho jaká ta sluchátka jsou, ale i kdyby byla za 10Kč, tak je pořád levnější ten drátek přiletovat
Sluchátka do ucha jsou lisovaná, taková jsem vyhodil., Ale když pod tou krytkou je spoj na měnič, tak by to mohlo jít připájet a pak zalepit.
Všechna sluchátka (špunty) co jsem kdy měl v ruce, byla lepená ze dvou dilů a vždy šla opravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.