Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde prehrat soubor

Od: morena* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

potrebuji poradit ohledne prehravani. Stahla jsem si z Youtube video a ulozila jako avi soubor. Chtela bych si jej vypalit na dvd ale bohuzel toto video nelze prehrat v Media Player jelikoz nema podporovany kodek. V jinem prehravaci mi to jde ale problem je v tom, ze kdyz video vypalim na dvd, nemuzu jej prehrat ve svem dvd prehravaci - opet problem s kodeky.

Vedel by si nekdo s timhle rady?

Budu vdecna za jakoukoliv radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Stáhl bych toto,jsou tam všechny kodeky... slunecnice.cz/...

V jakém nástroji vypalujete?Jaký máte OS?

morena*
hodnocení

uz jsem si stahla nejaky allinOne ale nepomohlo...ale zkusim i toto - dekuji. Vypaluji pres CDBurner ale mozna Nero je lepsi? Ted jsem na Viste ale tu akci jsem provadela pres WXP

ahasver4*

Při stažení pak zaškrtněte i kodeky pro Media player,uvidíte to v tabulce.Já si teď něco stáhl z You Tube ale to není v avi...Když Vy kliknete na to Vaše video,Vlastnosti,neukáže to náhofou flv soubor?Do avi by jste to musela překonvertovat...mrkněte co Vám ty Vlastnosti ukáží...CD burner je dobrý..

doplněno 28.12.11 02:28:

Možná by to šlo tímhle... stahuj.centrum.cz/...

morena*
hodnocení

Jo jo je to flv ale ja jsem to prepsala na avi. To je asi blbost, ze? :)

ahasver4*

:)Zkuste použít ten nástroj zhora...

doplněno 28.12.11 02:30:

Pak by to mělo chodit...:)

doplněno 28.12.11 02:33:

Ale už padám na ústa,tak jdu hají...Doufám,že Vám to pomohlo...:)

morena*
hodnocení

Urcite vyzkousim a moc dekuji za Vasi ochotu i v tuhle pozdni dobu...preji dobrou noc *kafe*:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]