Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena sluchátek

Od: 10anders* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Měl bych na Vás následující dotaz. Kolik přibližně stojí nejlevnější a zároveň kvalitní sluchátka do mobilu? Připojení je stejné, jako sluchátka do počítače. Děkuju za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarmik*
hodnocení

1x

Kdyby byla levná sluchátka kvalitní, nemusela by se dělat ta drahá...

Hudbu mám rád, pořád s sebou nosím přehrávač. A celý život jsem si kupoval levná sluchátka. Až letos jsem si řekl, že si zkusím vyhodit na stará kolena z kopýtka a koupil jsem si sluchátka ne drahá, ale taky ne nejlevnější - Senheiser px 100-II. Myslím, že stála nějak kolem 1500,- už nevím přesně. Ale mám z nich velkou radost, rozdíl je prostě poznat. A jelikož je to věc, co používám denně, mám z nich radost denně.

ladinpraha*

Úplně stejně jako já. Pořád jsem se trápil s levnými sluchátky, až jsem si řekl dost. A k PC jsem si sehnal sluchátka od Sony za 1.000,- (v obchodě v té době stála 4.500,-). A spokojenost každý den.

ladinpraha*
hodnocení

0x

V případě sluchátek (všech) kvalitní a nejlevnější nejde dohromady. Dělej to jako já, vyber si nejdražší a sežeň je co nejlevněji.

hodnocení

0x

Vzhledem k povaze otázky hledej od 300-800,- czk v téhole cenové hladině najdeš dle mého názoru ideál...

stanx
hodnocení

0x
Nějaká levná(aspoň od200-300kč)doporučuju od Philipsu-podle mně solidnější než ostatní v té ceně.(třebaSHE3600/00) Mají běžný jack ale ten je funkční už snad na skoro každém tel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]