Nejste přihlášen/a.
Už si připadám jako pablb. Přede dvěmy dny jsem prosila o radu jak odstranit z obrazovky lištu s nabídkou funkcí a dnes jsem tu s prosbou o radu znovu. Před chvílí jsem chtěla přidat hlasitost dálkovým ovladačem a nevím jakým "kouzlem" se mi povedlo jediným dotykem vymazat všechny programy na naší televizi Sony Bravia KDL 32 BX 400. Jestli jsemse nešikovně dotkla i jiného tlačítka než ovládání hlasitosti, nevím. Fakt je ten, že i automatické analogové ladění nenašlo ani jeden program. Přitom máme druhou televizi připojenou na stejný satelit (Digi TV) a tam jdou programy normálně. Myslíte si, že byste měl pro mně někdo nějakou radu, jak problém odstranit? Celá rodina je na mně naštvaná a já na sebe taky. Prosím, poraďte!
Asi jste omylem přepnula z digitálních na analogové programy, a tyto už naladěné jistě nemáte.Na dálkovém ovladači příslušné tlačítko najdete a pokud ne, nahlédněte do manuálu. A jestliže chcete naladit další programy vysílané přes satelit, nemůžete hledat analogové vysílání, nýbrž pouze vysílání digitální.
doplněno 27.12.11 17:03:Na mém ovladači se přepíná analog a digitál opakovaným stiskem tlačítka TV.
Když bereš signál ze satelitu, tak je jakýkoliv ladění čehokoliv na televizi zhola zbytečné. Programy se ladí na satelitu a ne na televizi. Nejspíš se ti podařilo nějak přepnout vstupy. Přepni na SCART nebo HDMI, záleží jak máš propojený satelit s televizí.
Hurá! Trpělivostí a umanutostí mého muže, který tak dlouho zkoušel všechny (i vámi navrhované) možnosti, televize zase funguje! A to po analogovém ladění, kdy byl konečně nalezen program! Dokonce jsme před tím zkoušeli vzít přijímač a připojit ho na druhý výstup ze satelitu a tam to bylo v pohodě. Nevím, nerozumím, nechápu... Ale hlavně že ti zlomyslní skřítkové, kteří nám v posledníchdnech dělají problémy s televizí, jsou snad už unaveni a dají pokoj. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Přeju vám všem klidné dny a děkuji za dobře míněné rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.