Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..prosím poraďte,zda zakoupit Nokia 7230.Máte s ní někdo zkušenosti?Jako starší ročník se v tom moc nevyznám.Děkuji
Naši mladí mají mobily bez tlačítek. Jsem také starší osoba a vůbec mi beztlačítkový nevyhovuje. Díky revmatu mám nešikovné ruce. Dostala jsem penízky k narozkám, ať si vyberu takový, který mi bude pasovat. Koupila jsem si nokia c1-01. Dobře se drží, dobře se s nim manipuluje, zadává potřebné, tlačítka jsou vystouplá, dají se nahmatat.Mám z něho velikou radost. Už si tykáme a jsme kamarádi, ale úplně nejbližší ještě ne. Chce to trošku času. Fascinuje mě kvalitní foťák a možnost úprav fotek. Vadí mi, že nemůžu dát každému v seznamu svou melodii, abych věděla předem, kdo mi volá. Ale jinak vůbec žádnou připomínku nemám. A dala jsem si u operátora zrušit možnost internetu. Kdysi dávno jsem klikla a při placení jsem plakala.
Já jsem trdlo! nokia c2-01 mám. U c1 neni foťák a u c1-02 foťák je slabý.
Klidně si jej kupte,je to dobrý telefon- nokia.cz/...
mobilni-telefony.heureka./... a tady je dobrá cena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.