Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď smlouvy s O2 - náležitosti

Od: bodulka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,zdravím všechny.Chtěla bych se poradit ohledně ukončení smluvního vztahu s (o2)

Jak správně podat výpověd abych nemusela do pobočky a byla uznána?Máte někdo zkušenost?Poraďte prosím děkuji předem za odpověd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja28*
hodnocení

0x
Nejdůležitější je tuto výpověď zaslat doporučeným dopisem, aby jste měla doklad o zaslání a nemohli vám tuto skutečnost zapřít. Na stylizaci už tak nezáleží. Prostě - Vypovídám smlouvu č... a tak dále. Každá smlouva má nějakou výpovědní lhůtu. Oni vám pak napíší, že vaši výpověď obdrželi a že výpovědní lhůta začíná běžet od ... Pokud se neozvou, urgovat s odkazem na zaslanou výpověď a přiložit ofocený podací lístek z pošty.

lomaks*
hodnocení

0x

Když jsem rušil linku, obdržel jsem od O2 tento email s postupem:

Telefónica O2 Czech Republic, a.s. - zrušení služby
Dobrý den,
dle naší telefonické dohody zasílám informace o zrušení linky
Volnou formou dopisu prosím zašlete žádost na adresu :
Telefónica O2 Czech Republic, a.s.
P.O.Box 10
656 10 Brno
V žádosti uveďte, že žádáte o zrušení telefonní linky, o jaké telefonní číslo se jedná, na koho je linka evidována, Vaše referenční číslo z vyúčtování a Váš podpis + kontakt na Vás např. číslo na mob. telefon
Linka bude zrušena s jednoměsíční výpovědní lhůtou.
S pozdravem Jiří Remta
Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

luki*
Výborně díky *hej*
Taky jsem jí před dvěma lety takhle rušil.
Teď jí ruší tchán a já nemohl najít jak to tehdy bylo.

bodulka
hodnocení

Děkuji za odpovědi,moc si to cením.Tak jsem výpověď sepsala a zítra posílám.Tak snad to dopadne a bude vše OK.

hodnocení

0x
Nebo zavolat 800 123 456, operator to sepise, posleti to zakaznikoj k podpisu a zakaznik to posle zpet do CTc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]