Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotografování při šnorchlování v moři

Od: kubaj* odpovědí: 6 změna:

Prosím o doporučení vodotěsného fotoaparátu, a zda nějaký koupit tady v ČR nebo případně v Thajsku

Preferoval bych nějaký malinkatý fotoaparát a hlavně cenově tak do 3000,- kč

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzulieta*
hodnocení

0x

Lidé spíše kupují jednorázové, dají se koupit v drogeriích, například v dm drogerii jsme s přítelem viděli, ale nemáme zkušenost, protože když jsme si ho chtěli pořídit, tak jsme nesehnali. *hi*

momo*
hodnocení

0x

Některé modely Olympus to umějí.M.

Jo umějí, ale otázka je zdali není lepší si koupit nějaké vodotěsné pouzdro. U toho Olympusu výrobce skromě mlčí o tom, že aby to bylo spolehlivé, tak je třeba pravidelně nechat vyměnit v servisu všechna těsnění. *ee*

alesch*
hodnocení

0x

... mrkni na tohle digiobchod.cz/...

mám předcházející model a letos v Egyptě jsem ho fakt využil, jestli chceš můžu ti poslat nějaké fotky a podvodní hd videa, opravdu naprostá spokojenost. S tím těsněním je to pravda, výrobce zaručuje vodotěsnost, pokud si ho necháš tuším jednou za rok vyměnit v autorizovaném servisu ( cena kolem 1500,- *zed*), já ho vždy po použití opláchl ve studené vodě o ošetřil silikonovým olejem, tak uvidím jak dlouho bude sloužit...

doplněno 26.12.11 20:04:

...takhle fotí

Fotografování při šnorchlování v moři
kubaj*
hodnocení

díky za tip..

možná ještě stojí za zvážení koupě

FujiFilm FinePix XP30

digitalni-fotoaparaty.heu/...

je do větší hloubky..

kvik
hodnocení

0x

Než jsme si koupili podvodní kameru, která nejen točí pod vodou, ale i dělá pěkné obrázky, tak jsem používala fotoaparát na jedno použití. Mají ho v Marketu Tesco, cena asi 76,-Kč. Nevím kolik bude stát nyní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]