Nejste přihlášen/a.
prosím muže mě někdo poradit.muj manžel je po mozkové mrtvici a chci koupit měřic krevního tlaku ale nerozumím tomu.muete mě prosím poslat odkaz na tento výrobek ketrý je dobrý .děkuji moc za pomoc.
Kupte tenhle,je maximálně spolehlivý,koupila jsem ho také manželovi cca před 3 lety,a dosud žádná porucha,doporučuji
Rádo se stalo
Měření tlaku doma je stejně jen orientační.Má říci,že tlak není nad- nebo pod limitní.Nějaká 20% ní přesnost měření stačí.Pokud se ukáže hodnota extrémní,stejně je nutná okamžitá návštěva lékaře.
JABRAKA
Jabraka:
to je jasné, ale kdo má s tlakem problémy tak by si jej hlídat měl, pokud si pořídí přístroj nemusí chodit pořád k lékaři nebo do lékárny kde je měření také k dispozici, navíc si může udělat přehled kdy a jaký tlak má a informovat lékaře, ten může změnit medikaci. U tlaku bývá určení léků někdy dost zdlouhavá záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.