Nejste přihlášen/a.
Mám digitální televizi se vstupy SCART, CINCH a HDMI. Existuje zařízení, jehož pomocí by se dala připojit flashka? Případně paměťová karta?
No sice to má navíc digitální tuner, ale je to malé a dá se připojit flashka, nebo čtečka karet.. Do TV se připojí přímo do SCARTu.
doplněno 25.12.11 11:52:Jéééé, zapoměl jsem dát odkaz
Ještě doplním, že podporuje JPEG, DiVX, MPEG, MP3. Pokud USB HUB, lze zapojit víc flashek a v menu lze mezi nimi vybírat, nebo nastavit tak, že jedna je na video, druhá na fotky a třetí na muziku, čtvrtá na záznam z DVB-T...
Po připojení HDD s vlastním napájením funguje také pokud je disk rozdělen na 29GB logické disky, pak lze mezi disky vybírat.
je zřeba k TV připojit zařízní,které flash disk přečte například setopbox s usb vstupem, nebo různé druhy přehrávačů s usb vstupem.
doplněno 25.12.11 18:22:těm malým modulům nedůvěřuji a kvalita může být problematická.
Lepší je
Tak jo, konečně mi to přišlo a je to to, co potřebuju. Akorát mě trochu zklamalo, že mi to nenajde čtečku karet (flasch funguje dobře). Je to chyba čtečky, nebo to to zařízení neumí všeobecně? Ještě dotaz: po přehrání krátkého klipu se další přehrávání zastaví a další klip musím spustit ručně. Nelze nastavit, aby se další klipy spouštěly automaticky? Návod je poněkud stručný a tohle (mimo jiného) neřeší.
Koupil i ten EMGETON VISION 3? Pokud ano, tak na tom mi fungujou růné čtečky, flashky a jak jsem pasl tak i HDD s napájením, pokud je rozdělen na max. 29GB logcké disky. Všechny se pak zobrazí a lze mezi nimi vybírat. Pokud se použije USB HUB, lze napojit i víc zařízení a i mezi nimi lze pak v menu vybírat. Klipy se asi musí přehrávat po jednom.
Jojo, koupil jsem přesně ten. Ta čtečka už na tom funguje taky, bylo to jen nějak kouslý. Když jsem to celý odpojil a připojil znova, je to v pořádku.
To asi máte trochu starou televizi. Mám špatnou zkušenost z různými propojkami, slučovači apod. Sice něco seženete, ale bude to na úkor kvality obrazu či zvuku. Řešil jsem to koupí nové TV, která má v sobě všechno.
To je právě to, co nechci. Jde o malou TV, visí na zdi v ložnici a jakékoliv větší zařízení není kam dát. Právě proto, abych si mohl pouštět svoje programy před spaním, potřebuju něco malého, nenáročného. DVD a video mám v obýváku, ale občas (maximálně 1x denně) čumim na bednu z postele.
No právě. Mám malou televizi, přišroubovanou na zdi cca 2m vysoko. Netuším, kam bych k ní pod strop ještě pověsil takovou bednu, aby nepřekážela. To, co dohodil bmbx má rozměry 121x65x23 mm! To je pro mě rozhodující i za cenu možná ne zrovna špičkového obrazu (na TV s úhlopříčkou 48 cm to ze vzdálenosti 3 m stejně neoceníte).
Navíc je i ta malá škatulka pro mě zbytečně složitá. Nepotřebuju tuner, ani nahrávání. O ostatních funkcích ani nemluvím. Stačí, když přehraje AVI soubory z karty nebo flešky.
A v neposlední řadě je za polovic.
Promiň, myslel jsem, že reaguješ na "miramira". Ale shodnu se s ním v tom, že k těm malým "náhražkám" taky nemám důvěru.
Přečetl jsem si na Netu recenze (aneb "tisíce děkovných dopisů") a vypadá to, že je to za tu cenu velmi dobrý výrobek (a není čínský
). Samozřejmě za 600,- Kč nemůžu čekat zázraky. Už jsem to objednal
.
magdon:
já si to před časem pořídil ke starší TV, hlavně kvůli tomu, že to je malé. To, že to zvládne HDD rozdělené na 29GB jsem zjistil pokusně. To, že přes HUB zvládne víc flashek, jsem vytušil z menu, protože to nabízí "výber slotu" a přitom to má jeden. On návod je k tomu dost strohý. Na to kolik to stojí to nabízí docela hodně "muziky". Občas se sice stane, že nějaký stažený film to odmítne, ale stačí jej prohnat format factory softem a je to v pohodě. Záznam z DVB-T to dělí myslím na 256MB soubory, ale při přehrávání to nikoho nemusí zajímat, spíš když se to dál zpracovává v PC tak je to trochu komplikace. S tím, že není čínský bych si tak jistý nebyl
Je na tom mini USB konektor a je k tomu kabílek mini USB-USB samička. Tak jsem se jednoho dne naštval, rozebral jsem to do krytu jsem vypiloval větší díru a mini USB jsem vyměnil za normální USB, aby to bylo kompaktnější a flashka se strkala přímo do toho
No já prodlužuvák používám nakonec taky, ale USB-USB, ten redukční z mini USB je kraťoučkej a navic mě trochu zlobil, takže to byl taky jeden z důvodů proč jsem to předělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.