Nejste přihlášen/a.
Mám mobil nokia 3110c a po zapnutí telefonu po mě chce heslo žádné sem si tam nedával zkoušel sem standartní hesla jako 12345,123456,0000 atd.. pokaždé špatné heslo až teďka mi to napsalo chyba operace.. co s tím? je totalné zablokovaná nebo mám ještě šanci to rozlousknout? mám tam nějaké fotky o které nechci přijít.
Předem Děkuji za odpověď.
Předpokládám, že to heslo není PIN kód nebo PUK kód, který máte uvedený v krabičce, ve které byla SIM karta.
Mylsím, že se bude jednat o nějaký bezpečnostní kód. Pokud 12345, který je výchozí, nefunguje, tak do tohoto formulářku napište sériové číslo IMEI a měl by Vám vyjet univerzální kód, kterým by jste to měl odemknout. Samozřejmně, tato operace je na Vaše VLASTNÍ NEBEZPEČÍ.
Formulářek je zde: lur.nu/... - pokud to nepůjde, tak zkuste servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.