Ahoj,Někde jsem ztratil originální miniUSB kabel na mobil Sony Ericsson Xperia mini pro. Chci si ho koupit ale přemýšlím jestli si mám koupit originální cca od 150Kč nebo "neoriginální" miniUSB kabel někde cca od 45Kč. Je v tom nějaký rozdíl? Je v něčem originální lepší nebo to vyjde na stejno?
Vždy a ve všem je lépe vlastnit originál...Chcete kvůli pár korunám riskovat poškození mobilu?Nemusí se to stát ale...doplněno 23.12.11 13:35:gufydgg,já jsem jen vyslovil svůj názor,ten Váš Vám neberu...
Ne v tomto případě. Ty kabely jsou totiž naprosto stejné Ian je standard. Proto není rozumné vyhazovat peníze za značku. I ten nejlevnější Ian kabel poslouží stejně dobře.
Original je lepší v tom že je originál narozdil ten neoriginál je(nečekaně) horši v tom že je, upozornuji neoriginál. Kup si alcatel a k tomu vozík ,ten nestratíš
Mini USB kabel je standartní kabel, který se používá k digifoťákům, externím diskům, mobilním telefonům a já nevím k čemu ještě. Je zcela jedno jestli je originál nebo není . Naopak, s některými dokupovanými mini USB kabely mám lepší zkušenosti než s těmi originál dodávanými . U originál kabelu je totiž ten cenový rozdíl jen poplatek za "nápis firmy", někdy dokonce jen pomyslný nápis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.