Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TABLET- zkušenosti

Od: human* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

jenom se chci zeptat těch lidí, co vlastní jakýkoli Tablet (jestli váš tablet stál 2 500 Kč na aukru, tak to není tablet :D )
Jaké s ním máte zkušenosti, co vás na něm štve, co se vám líbí a samozdřejmě, jaký tablet máte...
A Důvody přoč si koupit tablet, zkrátka vlastní zkušenosti s tabletem :)? Díky předem za odpověd Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

1x

Jsme iPadoví. Spokojenost bezvýhradná. Nikdy bych nevěřila, že se taková ptákovina doma prakticky nevypne. *frajer*

Jeden pdpis od mne.. + dalších 150 věcí ale to je na dlouho..Až bude icloud plně fit a MS office hodí na appsotre svou app..

Bude notas akkortát tak na hry či CAD ...

cinematic*
hodnocení

0x

Mám tablet z aukra za cca 4k a nějaký drobný, a jsem s ním naprosto spokojen. :) prestigio.cz/... Poměr výkon/cena naprosto odpovídá tomu, kolik jsem ochoten za tyhle hračky dát a co má zrovna tenhle model v sobě. Všechno přes 10k nemá moc smysl kupovat, zatím to počítač nenahradí, je to předražené a hlavně to bude brzy nahrazeno lepšími a levnějšími modely. Teď je to jen euforie z něčeho "nového"co je IN, stejně jako tomu bylo třeba u prvních generací LCD TV atd.

doplněno 22.12.11 22:24:

Jo a ty důvody - mobilita, internet, filmy, fotky, ebook atd., solidní výdrž, občasná hračka na zabavení dětí na cestách a někdy i manželky *klik*

dsa
hodnocení

0x

Jo mám je super,stal 6 500 a proč? No když seru,tak se mi nechce na hajzl tahat notas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]