Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skladování myčky

Od: olaf71* odpovědí: 8 změna:

mám novou, orig. zabalenou myčku na nádobí a jelikož budu provádět rekonstrukci kuchyně až příští rok, tak jí mám uschovanou v garáži, kde v zimě určitě teplota klesá pod bod mrazu. může se jí něco stát?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Pokud v ní není voda, nebo nezvlhla elektronika tak nic.

doplněno 22.12.11 13:39:

Víc bych se bál nenechavců, nežli mrazu.

olaf71*
hodnocení

slyšel jsem, že se ve fabrice myčky zkouší, takže by tam pak voda mohla být

krkovicka*
hodnocení

0x
Osobně si myslím že ne.Ve skladu jim taky netopí.Pro sichr ji zabalte do polyse.Nebo jestli je hadice gumova tak aby nespuchrela.

gara2
hodnocení

0x

I mycka uz dnes obsahuje celkem citlivou elektroniku a te dlohodobe skladovani v mrazech nesvedci - samozrejme pokud se s tim nepocita uz od zacatku. Ale letos to na nejake dlouhe obdobi s hlubokymi mrazy nevypada, tak bych osobne takovy strach nemel. Ale (i) pro klid duse bych poslechl zdejsi rady a trochu ji na zimu pripravil...

solenza*
hodnocení

0x

Když jsme kupovali myčku, tak v ní bylo trochu vody, takže ji skutečně asi výrobce přezkušoval. Ještě jsme se tomu divili, kde se tam vzala voda, když byla nová a také ještě originálně zabalená v krabici. A v nové pračce jsme měli také vodu.

tr

Zdravím, pečlivě zabalit proti zimě a vlhku a pak ještě před tím dát do myčky pytel silica gelu.

hodnocení

0x

Když jsem kupoval myčku, tak v ní voda byla, takže jí ve výrobě určitě zkouší...

hodnocení

0x

Zima myčku zabije..

A velký přechod tela venku zima=šup domu do tepla a zapnout také má na svědomí několik myček,..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]