Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb v DVD - je na flashku?

Od: galapetr® odpovědí: 20 změna:

sencor.cz/... koupil jsem si tohle DVD...přístroj ma vstup USB ...povsunuti flešky s nahrávkou se ukáže že na ní nic není - je tedy tohle DVD i na flešku nebo ne? A je možné na něj i nahrávat?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

1x

Já bych se rád zeptal Jste si opravdu jistý, že to co chcete přehrát s té Flashky je ve formátu kterému ten přehrávač rozumí?

hodnocení

to právě nevím - ale tu flešku přeformátovat na NFTS mi nejde protože to NTFS nemám v nabídce formátování...

lui*

No ale přeci když Vám přístroj Flashku najde tak to není formátováním té flashky. Kdyby ji nenašel, tak by se o tom dalo uvažovat. Ale takhle bych chybu hledal v tom souboru. Zkoušel jste na ni něco uložit tím přehrávačem, resp. z DVB-T? Jde to?

A o tu flešku zformátovat v tom DVD přehrávači? Tenhle typ konkrétně neznám, ale mmělo by to jít.

hodnocení

v tom DVD nikde nabídka na formátování není

olaf71*

já teď zkusil jen tak přeformátovat flešku z FAT na NTFC a ukázalo mi to žádný soubor, takže vracím na FAT.

ahasver4*
hodnocení

0x

Záleží na tom jak je fleška naformátovaná FAT nevidí,chce to NTFS

doplněno 21.12.11 12:41:

Chci říci,že to Vaše DVD je na flešky,jen asi v PC je budete muset naformátovat na NTFS a pak je uvidí a přehraje.

doplněno 21.12.11 13:38:

Nelze to v tabulce přehodit?Jestli tedy nebudete úspěšnější s radou dole,možná to je v tom přepnutí..

Usb v DVD - je na flashku?
hodnocení

děkuji - poradíte postup jak ji naformátovat na NTFS?

doplněno 21.12.11 13:21:

mám tam v nabídce FAT - FAT32 - exFAT...nic jinýho...

hodnocení

já tam to NTFS vůbec v nabídce nemám :(

hodnocení

a to okénko obnovit výchozí nastavení taky ne...

bena*

Ufff, musel jsem si dát panáka, abych tohle rozdejchal :D ahasver4, Vy mi teda dávate :D

NTFS je systém od Microsoftu a většina přehrávačů a podobné techniky ho vůbec nezná. NTFS na flešku je snad to nejhorší, co můžete udělat. Na flešku jedině FAT32 nebo exFAT, který je udělán speciálně npro přenosná zařízení.

Nejlepší volba je naformátovat flešku přímo v přehrávači.

Proč to nejde naformátovat na NTFS? Jednoduše - flešky se optimalizují pro rychlé odebrání, ne pro výkon. Ale to lze v nastavení jednotky změnit.

olaf71*
hodnocení

0x

mě také ukazovalo, že na ní nic není a měl jsem špatně přepnuto na přehrávači mezi audio, photo, movie

hodnocení

a jak jsi to přepnul?

hodnocení

0x

Něco by to ukázat mělo, pokud ne, tak to bude tak jak íše olaf. Jsou přehrávače které mají v menu zvlášť fotky, muziku a video. Co se zvolí to ukáže. Npříklad pokud jsou zvoleny fotky a na flashce je video, tak to nic neukáže. Je to hlavně proto, že pokud je na flashce nahraná směska všeho, tak při výběru videa to ukáže jen filmy, při výběru fotek jen fotky. Není to moc praktické, je lepší si to roztřídit do složek, ale jsou výrobci co to takhle mají vyřešeno. Já osobně mám tři zařízení co se takto chovají.

hodnocení

já mám na té flešce jenom jeden videoclip - písničku (na zkoušku)...nerozumím tomu DVB-T jak se tohle nahrávání používá - když tak prosím vysvětlete...po vsunutí flešky do DVD se zobrazí 0 souborů - přitom v počítači na ni ten videoclip je a jde spustit

JAk vypadá menu? Co hovoří návod? Po vsunutí flešky, ať se objeví co chce, ale v menu se musí najít přehrát nebo něco podobného. Při sledování TV se v menu musí dát najít nahrát, na dálkovém ovladači bude taky tlačítko na nahrávání...atd...atd...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Záleží na formátu toho videoklipu. Zkus tam nahrát obrázky ve formátu JPG a písničku ve formátu MP3. Ty by měl každý přehrávač umět na 100%.

hodnocení

takže nahrávat na tu flashku z televize jde...MP3 a fotky také jdou spustit - ale když na ni dám nějakej film z PC tak se v DVD nezobrazí - PROČ?

V tom případě je odpověď výše - špatný formát, kterrý to zařízení nepodporuje...

vlckiss

Dobrý večer, mám stejný problém u sencor sdv-8805T, vsunu flešku Corsair do usb, zvolím tv program Nova, na uvladači zmáčknu record.

Na TV problikne tabulka s nápisem ERR není usb paměť, prosím, co dělám špatně? Návod nic neříká. Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]