Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E52

Od: e52 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Dostala jsem do zástavy telefon Nokia e E52 předtím jsem ho nějak nezkoumala, ale teď kdy zástava propadla ...tudíš je můj jsem ho chtěla zprovoznit a zjistila jsem že to po mě chce nějaký kód který samozřejmě nevím a ještě to na mě mluví německy a ještě jsem zjistila že telefon je asi kradený protože je pod baterií napsáno že je z Finska. Chci si ho ale nechat co mám prosím udělat aby šel...odblokovat či co a kde a vůbec kolik to stojí? Poraďte prosím.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Když je z Finska,tak je kradený?Pochopil jsem to dobře?Jinak v servisu vám ho přehrají asi za pětikilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]