Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2sim, Jaký telefon?

Od: rosch* odpovědí: 3 změna:

Máte prosím zkušenost s některým z daných mobilů na 2sim?Rozmýšlým se mezi těmito třemi:- Samsung Star II Duos C6712, - Nokia X2-02, - Nokia C2-06. Jde mi spíše o spolehlivost a ovladatelnost. Díky za názory... a pěkný svátky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Mám Samsung Star II Duos, je to můj první dotykáč, takže první týden málem letěl z okna. :-D Až si člověk na dotykáč zvykne, ovládání je velmi intuitivní a snadné. Lze si přetažením vytvořit své "vlastní" menu na 1.listě, na 2. listě mám nepoužívané položky.

Občas si uchem vypnu hovor, ale jinak v pohodě a doporučuji. Ovládání 2sim bez problémů.

rosch*
hodnocení

Taky jsem dotykáček nedotčen,bude můj první. Děkuji za radu. Jdu si dát čokoládu a obalit nervy:))Pěkný den

cocinkamichalka*

Ta čokoláda bude potřeba. Hlavně to nevzdávat :) Do měsíce si na dotykáč zvyknete. Myslím, že dlouhé nehty u Vás nehrozí, takže ovládání bude pro Vás snazší než pro mě :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]