Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porouchaná vrtačka

Od: alexis* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, porouchala se mi vtačka s příklepem. Šla bez problémů do té doby, než se mi utrhla sítová šnůra. Šnůru jsem vyměnil, ale vrtačka stále nejde. Myslel jsem si že je špatná šňůra, tak jsem vrtačku rozšrouboval a změřil jestli jde proud do vrtačky a jde, takže šňůra je v pořádku, ale vrtačka se ani nehne. Jesti víte tak prosim poradte. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Vrtal jste,zasekl se vrták a vrtačka se motala až se urval přívod?Stává se to,asi se něco hlo v rotoru,nebo odešla některá z cívek.Chce to do el.dílny.

alexis*
hodnocení

Nenene, něco na tu šňůru muselo spadnout, protože byla přerušena fáze cca 30cm od vrtačky.

des*

Takže pokud to nejede,musí k elektrikáři,leda by byla vadná i ta nová šňůra.Co uhlíky?Kondenzátor?Vypínač?Záhady nejsou.

ladinpraha*

Bum - zkrat - vypadlý jistič. To je nejpravděpodobnější závada při přerušení kabelu.

hodnocení

0x

Co je to za značku? Mě se před lety stalo, že vrtačka najednou zdechla, po rozebrání jsem zjistil, že měla dost "pouťově" udělané odrušovaci cívky u uhlíků. Jedna se vlastní vahou časem uklepala. Byl to Black and Decker.

mkat*
hodnocení

0x

Ta vrtacka nema nahodou regulaciu? Ak ano skuste ju obist a hned bude jasne kde je chyba.Ak by ste stym mali problem ,tak to pre istotu dajte niekomui kto sa do toho rozumie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]